Нумерологія - наука, яка за допомогою магії чисел здатна розповісти нам про майбутнє. Виявляється, щоб прорахувати, яким буде сімейне життя, потрібно просто знати дату майбутнього (або того, що вже відбулося) весілля. Яку дату вибрати, щоб шлюб був щасливим?

Щоб дізнатися число вашого весілля потрібно скласти всі цифри дати одруження до отримання однозначного числа. Існує виняток, якщо після першого складання цифр у вас вийшли числа «10», «11» і «22» - їх складати не потрібно, вони потрапляють під самостійний опис. Наприклад, 08.08.2018 = 0 + 8 + 0 + 8 + 2 + 0 + 1 + 8 = 27 = 2 + 7 = 9. Значить число вашого сімейного життя - 9!
 
Одиниця. В цілому шлюб дуже стабільний. Одиниця передбачає певний егоцентризм і лідерство, якщо ви не будете боротися з партнером за те, хто в родині головний, а будете йти на компроміси і один одному поступатися, то все складеться вельми сприятливо.
 
Двійка. Двійка обіцяє дуже багато любові і пристрасті парі, так як це число пристрасті. Але врахуйте, що ревнощі - це теж пристрасть, тому не ускладнюйте життя один одного постійними перевірками і підозрами в зраді, тоді все складеться ідеально.
 
Трійка. Це число сім'ї і побуту, але побуту в самому прямому його значенні. Щоб рутина не поглинула вашу любов і щастя наповнюйте своє життя новими враженнями: більше подорожуйте, частіше ходіть в гості і проводьте час поза домом. По максимуму абстрагуйтеся від побутових проблем, тоді є шанс, що ваш любовний човен не розіб'ється через побут.
 
Четвірка. Суперечливе число, воно означає саморозвиток через спілкування, але якщо спілкування з іншими людьми буде на максимумі, то ось уваги один одному парі явно бракуватиме. Врятувати шлюб допоможуть спільні інтереси і друзі, і максимально спільне проведення часу.
 
 
П'ятірка. Прекрасне число для шлюбу. Воно позначає любов до життя, тому наповненими будуть всі сфери вашого сімейного життя: сильна любов, пристрасть, енергія, розваги і прекрасний настрій!
 
Шістка. Дуже гармонійне число. Дане число обіцяє парі відмінну концепцію сімейних відносин, головне, враховувати в ній всі сфери вашого життя, від побутових до романтичних, тоді вас чекає прекрасне життя.
 
Сімка. Це число відповідає за духовність і якусь відчуженість від світу. З огляду на це, важливо не пускати сторонніх у свою сім'ю, більше медитувати і займатися духовними практиками. Врахуйте, якщо один з вас екстраверт, то в таку дату краще весілля не святкувати, інакше у вас будуть труднощі зі спілкуванням поза домом.
 
Вісімка. Це число кар'єри. Враховуйте це, плануючи весілля на таку дату. Мета вашої сім'ї повинна бути налаштована на розвиток і кар'єру, якщо ж ви очікуєте від даного шлюбу сімейного щастя біля каміна, то швидше за все, вечори вам доведеться проводити на самоті, чекаючи свою половинку з роботи.
 
Дев'ятка. Це дуже благородне і піднесене число, яке обіцяє духовний союз. Турбота про ближнього, любов до тварин, дзвінкий дитячий сміх. Це відмінна дата для того, щоб знайти сімейне щастя.
 
 
Десятка. Ідеальний союз однодумців. Подружжя зможуть підтримати один одного абсолютно в усьому, їм цікаво проводити час разом, духовно розвиватися, працювати, подорожувати, а іноді просто помовчати.
 
Одинадцять. Число наставництва. Метою вашого життя стане навчити оточуючих жити в гармонії, передати своїм дітям благополучний образ вашого сімейного життя. Ви дійсно зможете дуже багато дати своїм дітям і онукам.
 
Двадцять два. Число духовної наповненості. Вашою родиною будуть захоплюватися, але слідувати вам не будуть. Часто такі сім'ї живуть по альтернативним нормам суспільства, тому їх доля бути або обожненими, або засудженими оточуючими.