Кожна жінка хоче, аби спальня була затишною та романтичному. Тому, часто прикрашають дану кімнату різними предметами декору. Проте, варто бути обережними, адже деякі з них можуть викликати зворотний ефект і навіть спровокувати зраду.

 Звичайно, предмети, якими наповнена ваша спальня, - це ще не гарантія вірності або невірності чоловіка. Однак кожен предмет несе певну енергетику, яка дійсно може позначитися на гармонії сімейного життя. Які предмети сприяють зраді?

 
Вода
 
Зі спальні краще прибрати будь-які фонтанчики, акваріуми та інші міні-водойми. Енергія води, з її плинністю і мінливістю, провокує зради в парі.
 
Дзеркала і відбиваються поверхні
 
Згідно з фен-шуй, спати напроти дзеркала не можна - це приносить нещастя в ваш будинок і негативно діє на здоров'я. Тому якщо ви роздумуєте про те, щоб зробити в спальні дзеркальну стелю або поставити на всю стіну шафу-купе з дзеркальними дверцятами, то краще відмовтеся від цієї ідеї.
 
 
Зображення або статуетки жінок
 
Взагалі картини самотніх жінок (включаючи ваші фотографії або портрети, де ви зображені на самоті) теж слід перемістити в іншу кімнату. Подібні зображення порушують романтичну енергетику і не найкращим чином впливають на ваші стосунки з чоловіком.
 
Окремі матраци та яскраві кольори
 
Хто б міг подумати, однак на ліжку не повинно бути двох матраців, необхідно придбати один великий (або наматрацник), який підійде для вашого сімейного лііжка. Інакше окремі матраци будуть розводити вас з чоловіком не тільки під час сну, але і в житті, з часом лише збільшуючи розрив між вами. Що стосується кольорів, то в цьому приміщенні допускається використання теплих відтінків і деяких червоних елементів. Але не перестарайтеся з вогненним кольором, інакше це призведе до агресії, сварок і постійного з'ясуванням відносин.
 
Стара постільна білизна і непривабливе покривало
 
Як тільки ви починаєте нові відносини, вам потрібно першим же ділом змінити постільну білизну, покривало та інший текстиль, що знаходиться в кімнаті. Але якщо ви вже довгий час разом, то розслаблятися також не варто. Необхідно регулярно оновлювати постіль, змінювати штори та подушки - все для того, щоб недомовки і образи не зруйнували ваше сімейне щастя.
 
 
Сміття і розкидані речі
 
Зізнайтеся, як часто ви заглядаєте під ліжко під час прибирання? Але ж згідно з вченням фен-шуй, під подружнім ліжком не повинно бути сміття, розкиданих шкарпеток та інших забутих речей. І справа зовсім не в тому, що ви можете проявити себе нікчемною господинею, а в тому, що подібні предмети несуть в собі негативну енергетику і притягують до вас невдачі.
 
Сухі квіти
 
Ікебана - композиція із сухих квітів - провокує охолодження почуттів в парі. Такі композиції вкрай не рекомендується зберігати в спальні, навіть якщо з ними пов'язані приємні спогади.
 
Статуетки драконів і хижих тварин
 
Такі фігурки вкрай негативно впливають на відносини, особливо якщо вони ще в стадії становлення. Статуетки, які можна тримати в спальні, повинні зображувати не хижих тварин і бути парними.
 
Техніка
 
Якщо вірити народним прикметам, то телевізор у спальні призводить до частих сварок і, як наслідок, швидкому розлученню. Ноутбуку, смартфонам та іншим гаджетам теж не місце у вашій спальній кімнаті. Краще перенесіть їх в кабінет або вітальню. І якість сну, до речі, теж відразу покращиться.