Кожна річ має свою енергетику: позитивну чи негативну. І якщо одні речі дійсно оберігають людину, стаючи для неї справжнім талісманом, то інші можуть притягувати одні лише неприємності.

Предмети, що віднімають енергію людини

Фігурки з гіпсу. Незважаючи на незначні розміри статуеток, виготовлених з гіпсу, вони часто можуть перешкоджати проходу позитивної енергії, позбавляючи домочадців впевненості в собі. Особливо це стосується фігурок тварин. Така статуетка може поступово занурити її володаря в світ ілюзій, відволікаючи тим самим від важливих речей. Якщо все-таки такий сувенір в будинку з'явився, то поставити його слід у вітальні, подалі від спальні, де людина спить.

Існує повір'я, що статуетки голубів, орлів, лелек і ворон так само можуть притягнути в дім нещастя.

Посуд. Звичайно ж, не весь посуд є прямим джерелом негативної енергії, а лише той,що має сколи та тріщини. Вживати їжу з такого посуду категорично заборонено, так як він має властивість насичувати їжу негативною енергією, а з нею і весь організм людини.

Ножі. Це таке ж необхідне кухонне начиння, як і весь інший посуд. І ніякої небезпеки він не несе, якщо використовувати його чітко за призначенням. А ось залишати ножі на видному місці, особливо на ніч не варто. Вони з легкістю акумулюють негативну енергію, тому і здатні притягнути в будинок неприємності. Слід завжди прибирати ножі з кухонного столу. Якщо ж зламалася ручка ножа, то ремонтувати її точно не потрібно. Краще відразу його позбутися, закопавши якнайдалі від свого житла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які речі в спальні провокують чоловіка на зраду?

Зображення риб. Будь-які картини із зображенням риб роблять людину більш вразливою до негативної енергетики.

Старі тапочки. Будь-який старий одяг, що накопичується в будинку, тягне за собою бідність, а домашні тапочки особливо. Їх необхідно викидати відразу, як тільки вони починають рватися.

Предмети, що збільшують позитивну енергетику

Засушені букети квітів. Як би це не звучало дивно, але букет засушених польових квітів і трав несе сильну позитивну енергію. Саме вони сприяють збільшенню багатства, благополуччя та здоров'я.

Рослини в горщиках. Не тільки засушені, а й живі квіти, особливо квітучі, здатні забирати у своїх господарів негативну енергетику. Але відбувається такий взаємозв'язок лише тоді, коли людина сумлінно доглядає за рослиною.

Круглий кухонний стіл. Саме великий круглий обідній стіл, особливо з натуральних матеріалів, застелений скатертиною пастельних тонів, здатний «ділитися» зі своїми господарями живою позитивною енергією, зберігаючи спокій і стабільність в їхній родині.

Тепле світло. Будинок повинен бути світлим, тому якщо не вистачає природного світла, то слід забезпечити своє житло додатковим освітленням теплих тонів. Таким чином, в будинку буде накопичуватися позитивна енергія, яка сприяє тому, що будинок будуть обходити різні хвороби, а також будуть мінімізуватися сварки в родині.