Не обов'язково проводити дівич-вечір в кафе з шампанським, адже можна організувати тематичну вечірку з дивовижними коктейлями, десертами і розвагами де завгодно.

Вибір місця проведення
 
Для того, щоб провести час з комфортом і задоволенням, важливо правильно вибрати місце проведення дівич-вечора. Можна провести вечірку вдома, можна зняти номер в готелі або спа салоні, а можна поїхати за місто. Важливо створити атмосферу, щоб залишилися найтепліші та найприємніші спогади.
 
Чим зайнятися
 
Варіантів для розваг багато. Можна виконувати пісні в караоке, можна танцювати під веселу музику, проводити різні косметологічні процедури. Головне - вибрати те, що буде до душі вам і вашій компанії.
 
Вибір дрес-коду
 
Обговоріть з подругами дрес-код, виберіть колірну гамму, наприклад всі подружки в футболках одного кольору, а наречена в футболці іншого кольору. Дуже незвично виглядають футболки з кумедними написами. Можна приготувати фату не тільки на весілля, але і на дівич-вечір і вона може бути яскравих кольорів.
 
 
Прощання з дівочим прізвищем
 
Виходячи заміж, наречена при бажанні отримує прізвище чоловіка. І дівич-вечір прекрасний привід попрощатися зі своїм дівочим прізвищем. Можна написати своє дівоче прізвище, прикріпити до повітряної кульки і відправити в небо.
 
Подарунки
 
Дівич-вечір - чудовий привід подарувати нареченій подарунки, які стануть в нагоді нареченій на весіллі.
 
Із заходу до нас прийшла традиція дарувати щось нове, що символізує початок нового життя в новій сім'ї.
 
Дарувати щось старе, як символ зв'язку з минулим, адже друзі і рідні йдуть з нами і далі по життю.
 
Варто подбати, щоб у нареченої було щось взяте в борг, що означає, що наречена зможе звернутися за допомогою і порадою до того, хто користувався предметом.
 
І річ блакитного кольору, як символ вірності і відданості.
 
Частування на вечірці
 
Ну і яка вечірка без солодощів і коктейлів.