Виявляється, за допомогою кільця можна привернути щастя. Читайте далі, що для цього потрібно.

Для початку жінка повинна визначитися, на якій руці вона буде носити прикраси, адже права і ліва долоні відрізняються по енергетичному впливу на наш організм.

Прикраси на правій руці символізують активне (чоловіче начало) і допоможуть вам активізувати деякі сфери життя.

Прикраси на лівій руці пов'язані з пасивною (жіночою) енергією, вони зможуть захистити вас від деяких ситуацій.

Подібне розділення намітилося і серед металів: золото традиційно вважається активним, а срібло виступає в ролі пасивного елемента.

На якому пальці варто носити кільце?

Великий палець відповідає за раціоналізм і логіку, якщо ви помітили, що занадто бурхливо на все реагуєте і не можете зібратися з думками, носіть на великому пальці правої руки золоту каблучку з червоним або жовтим каменем.

За допомогою великого пальця можна також нейтралізувати свою прагматичність, в цьому вам допоможе срібний перстень з каменем холодного кольору на лівій руці.

Вказівний палець пов'язаний з аурою і енергетикою, як золотий, так і срібний перстень на ньому захистить вас від вторгнення в свою зону комфорту.

Середній палець правої руки відповідає за обробку карми. Чим частіше ви будете надягати кільце на цей палець, тим швидше зможете перейти на новий рівень розвитку. Але будьте обережні, не варто так експериментувати, якщо ви не відчуваєте в собі сили протистояти ударам долі.

Середній палець лівої руки зможе пом'якшити кармічну обробку, якщо ви виберете для нього срібну прикрасу.

Безіменний палець відповідає за наші емоції, почуття і прихильності, можна носити на ньому прикраси, щоб активізувати чуттєву сферу.