Людям, які не відзначають дні народження, зараз легко - їх ритуали не змінилися. Зате ті, хто звик святкувати з розмахом, зараз сумують: з друзями зустрітися не можна, а задувати свічки на торті на самоті не так весело.

Зустріньтеся на онлайн майстер-класі

Якщо ви раніше не були на арт-вечірках, саме час спробувати влаштувати її в домашніх умовах. Ви можете замовити майстер-клас по відеозв'язку в компанії, яка організовує такі заходи - вони привезуть всі необхідні для малювання матеріали вам додому, або ви замовите їх в магазині для творчості для себе і друзів. Такий формат заходу набагато цікавіше, ніж просто розмова по відеозв'язку і гри в режимі онлайн - це ви можете робити кожен день, а не в своє головне свято.

Проведіть день з родиною

Звучить трохи дивно в умовах, коли ви весь карантин проводите з партнером і дітьми в одній квартирі, правда? Але скільки часу в день ви проводите за розмовами, а не за екраном ноутбука або в соціальних мережах? Напевно вам не вистачає простого людського спілкування по душам - саме час провести таке свято, яким він був у ваші перші роки життя - тільки ви і самі близькі люди. Замовте доставку їжі з улюбленого ресторану, купіть пляшку хорошого вина, запаліть свічки і влаштуйте святкову вечерю. У вас буде час подумати про те, як пройшов для вас цей рік, і поділитися роздумами з сім'єю. Згадайте смішні і сумні моменти, які стали для вас чимось особливим. У суєті буднів ми часто забуваємо зробити паузу і проаналізувати те, що відбувається з нами, а, між тим, робити це дійсно важливо.

Зробіть добру справу

Ваш сумний настрій миттєво покращиться, якщо в свій день народження ви вирішите подарувати щастя іншим людям. Зараз важко всім, але одна справа скаржитися на життя, сидячи в кріслі-гойдалці в заміському будинку, і зовсім інша, коли страждає здоров'я близьких. Запропонуйте друзям привітати вас перерахувавши кошти в благодійний фонд замість подарунка. Якщо ви зробите це доброю традицією, впевнені, що в поганому настрої ви просто не зможете залишитися.

Пообіцяйте собі грандіозну вечірку

Для тих, кого жоден із запропонованих вище способів святкування не потішить, ми скажемо тільки одне: чекайте дня Х. Пообіцяйте собі, що по завершенні карантину ви влаштуєте такий вечір, якого ніхто з ваших близьких раніше не бачив. Пофантазуйте про те, яку тематику задасте вечірці, які частування запропонуєте гостям, хто буде відповідати за музику і розваги на вашому святі. Замовте собі наряд для майбутнього торжества в онлайн-магазині - це буде перший крок на шляху до заповітного дня.
Все обов'язково пройде, і на вашому небосхилі зійде сонце. З Днем народження!