Всім нам подобається дізнаватися про себе і своїх обранців що-небудь нове, і використання астрології дає нам можливість краще розібратися один в одному. Кожна людина насправді унікальна і неповторна, і не можна до когось з нас застосувати всі критерії конкретного знаку Зодіаку, але тим не менш, розібравшись в особливостях гороскопу, ми можемо хоча б припустити, чого варто очікувати від наших коханих.

Овен (20 березня - 19 квітня).

Домінуючі та енергійні Овни зазвичай отримують те, чого хочуть! Маючи серйозні сексуальні апетити, вони люблять брати на себе контроль над ситуацією, при цьому залишаючись вкрай впевненими в собі. Вони люблять експериментувати і шукають нове в банальних речах. Якщо ви шукаєте дикої пристрасті і нестримних веселощів в ліжку, то Овни це саме ваш знак!
Найбільш підходящі сексуальні партнери: лев, стрілець, близнюки, Терези, Водолій.
Телець (20 квітня - 20 травня).
Телець - найбільш романтичний і чуттєвий знак. Їм подобається торкатися до партнера відчувати дотики, їм потрібні довгі ласки і прелюдії. Тельці дуже емоційні, але вважають за краще пасивну роль, віддаючи всю повноту влади над собою партнеру, а їх пристрасть не згасає з часом.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: діва, козеріг, рак, Скорпіон, Риби.
Близнюки (21 травня - 21 червня).
Представники цього знака ризиковані і люблять фліртувати, вони вважають за краще дати волю випадку і віддають перевагу спонтанності. Це також означає, що відносини їм можуть швидко набридати, тому партнерам близнюків слід бути готовими докладати додаткові зусилля для збереження відносин. Близнюки досить ризиковані, креативні і злегка балакучі.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: Терези, Водолій, Овен, Лев, стрілець.
Рак (22 червня - 22 липня).
Раки - досить замкнуті натури, вони люблять займатися любов'ю і з задоволенням будуть навчати цьому мистецтву своїх партнерів. Ракам потрібно повністю пізнати свого обранця - як емоційно так і фізично, перш ніж вступити з ним в інтимні стосунки. У Раків добре розвинена інтуїція і їм легко зрозуміти як зробити приємність партнеру. У відносинах їм важливо бути коханою і знаходиться в повній безпеці.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: скорпіон, ваги, тілець, діви, козерог.
Лев (23 липня - 22 серпня).
Леви чарівні і пристрасні, вони веселі, сексуальні, але трохи різкуваті. Їм важливо знати, що вони приносять задоволення партнеру, а також хочуть, щоб їм часто висловлювали за це подяку. Леви іноді схильні до зайвої драматизації і вважають за краще, щоб партнер їм підігравав.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: овен, стрілець, близнюки, Терези, Водолій.
Діва (23 серпня - 22 вересня).
Для діви характерна логічність і практичність, їх не обтяжує рутинна робота, але іноді діви надмірно критичні. Дівам важливо знати що конкретно від них вимагається і тоді вже вони вас не разочарують. Відчувши себе розслабленими і в безпеці, Діви із задоволенням виявлять свою чуттєвість і з повнотою обдарують нею свого партнера.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: тілець, козерог, рак, Скорпіон, Риби.
Терези (23 вересня - 22 жовтня).
Терези люблять увагу і лестощі. Цей знак досить романтичний, а також готовий докладати зусилля, щоб зробити приємність обранцеві. Але, в свою чергу, Ваги очікують віддачі - подяки. Представника цього знака Зодіаку досить товариські і балакучі, так що завести їх може вербальна прелюдія.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: близнюки, водолій, Овен, Лев, стрілець.
Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада).
Репутація Скорпіонів говорить про їх максималізм в сексуальному плані. Вони спокусливі і готові, навіть жадають сексуальних експериментів. Володіючи напористістю почуттів і активною еротичною енергією, Скорпіони люблять як віддавати, так і отримувати. Вони можуть бути злегка владними у всіх сферах, що стосуються відносин.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: рак, риби, тілець, діва, козеріг.
Стрілець (22 листопада - 21 грудня).
Грайливі і з хорошим уявою, Стрільці люблять приємно проводити час. Їм швидко набридає звичний уклад життя і любовні відносини, а значить, їх складно схилити до чого-небудь серйозного. Вони неймовірно незалежні, їх не лякає залишитися наодинці з самими собою і самим себе задовольняти. Стрільці віддають перевагу спонтанності і не дозволять нікому себе контролювати.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: Овен, Лев, близнюки, Терези, Водолій.
Козеріг (22 грудня - 19 січня).
Козероги схильні до замкнутості і вони навряд чи стануть займатися сексом з людиною, з якою вони не бачать свого майбутнього. Представники цього знака посилено розмірковують і планують, не гребуючи рутинною роботою. З першого погляду може здатися, що їх не цікавить секс, але для козерогів секс йде рука за руку з любов'ю, тому без взаємної любові не варто від них чекати сексуальної активності. Добрим і поступливим козерогам приємно робити своїх партнерів щасливими, і для них це першочергове завдання.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: тілець, діва, рак, Скорпіон, Риби.
Водолій (20 січня - 18 лютого).
У ліжку Водолії проявляють експериментаторський підхід і небачену винахідливість. Вони люблять пробувати нові пози, а також можуть бути вельми ексцентричними. Пристрасні і повні ентузіазму, Водолії намагаються підтримувати вогонь у відносинах.
Найбільш підходящі сексуальні партнери: близнюки, ваги, Овен, Лев, козерог.
Риби (19 лютого - 20 березня).
Риби - не самий активний знак, вони можуть бути повільними, їм потрібно поштовх, щоб почати діяти. Любов для них набагато важливіше сексу, так що з нелюбом вони навіть і не подумають задовольняти свої бажання. Поруч з коханням свого життя риби хочуть і люблять вгадувати і задовольняти найменші примхи партнера. Представники цього знака досить крихкі, так що будьте акуратніше в своїх словах і діях; вони схильні приймати речі близько до серця - постарайтеся не зруйнувати створене важкою працею.

Найбільш підходящі сексуальні партнери: рак, скорпіон, тілець, діва, козеріг.