В Україні офіційно продовжили карантин до 24 квітня - це значить, що ще місяць ви будете відпочивати вдома разом зі своєю сім'єю. Людині, яка звикла знаходити собі заняття де завгодно, складно не буде. Але тим, хто зазвичай користується послугами клінера, їжу замовляє в службах доставки і подорожує частіше разу на рік, цей місяць може остаточно потріпати нерви. Перший, на кого ви накинетесь, буде ваш чоловік .

Варіанти, як знайти собі заняття на день і не втомитися один від одного

Запасіться розвагами

Саме час згадати про те, що ви мріяли купити ігрову приставку, оновити підписки на онлайн-кінотеатр і навчальні курси, купити найбільший набір пазлів і кілька настільних ігор. Поки ваші руки і голова чимось зайняті, думка посваритися на порожньому місці виникнути не може. Частіше зізвонюйтеся з друзями по відеозв'язку і проводьте спільні вечірки - можете зіграти в «Крокодил», «Мафію» і сотню інших ігор, які не вимагають присутності людей в одному місці.

Спробуйте нові іграшки

Ні, ми зараз говоримо не про плюшевого ведмедя … Під час карантину очікувано збільшилися продажі в секс-шопах - то не будьте винятком і не пошкодуйте грошей на якісну іграшку, якою ви зможете користуватися удвох. Секс знімає напругу і сприяє виробленню серотоніну, що як ніколи потрібно вашому організму. Краще зайняти рот поцілунком, ніж відкривати його для образ і висловлювання претензій. Будьте ніжні і уважні один до одного, щоб цей місяць став вашим медовим, а не останнім.

Дозвольте собі розслабитися

Не сумніваємося, що цей і минулі роки ви старанно працювали, розслабляючись хіба що під час відпустки. Настала пора, коли дорога до країн мрії закрита, але це не привід засмучуватися і ставити хрест на своєму хобі. Ви можете всі дні карантину займатися спортом і харчуватися правильно, але це не заважає вам ввечері за переглядом старих альбомів і відео з поїздок випити келих вина. У такій складній ситуації суворі обмеження лише заженуть вас в нескінченну апатію і посилять емоційне напруження, тоді як єдине, що вам зараз потрібно - прийняти ситуацію і адаптуватися до неї.