Насправді, чоловіки теж вельми підступні і не гірше за жінок можуть попсувати нерви або перетворити життя на кошмар, якщо поставлять собі таку мету. І на відміну від прекрасної половини людства, вони будуть до останнього приховувати свої емоції, покладаючись лише на холодний розрахунок і своє бажання влаштувати вам справжню перевірку. При цьому вони наївно вважають, що діють з добрих спонукань, адже як інакше їм перевірити, що поруч з ними буде «та сама єдина», яка визначена їм самою долею.

Як зрозуміти, що ваш (нехай потенційний) партнер влаштував перевірку 

Незалежність і самодостатність

Сучасні чоловіки, на їхню думку, не те, щоб жадібні, але звикли рахувати кожну копійку і грамотно розпоряджатися своїми (нехай вельми скромними) засобами. І своєю обраницею вони виберуть самодостатню і незалежну особу, що не звикла жити за чужий рахунок. Їм важливо, щоб жінка могла самостійно впоратися з будь-якими труднощами, а не дзвонила їм з кожного приводу, вимагаючи допомоги або підтримки. Ні, звичайно, ніхто не говорить, що представники сильної статі взагалі не хочуть допомагати своїм обраницям, але вони сподіваються, що їх жінка буде забезпечувати їм так званий надійний тил, поки вони працюють на благо їх щасливого спільного майбутнього. Тому психологи рекомендують жінкам займатися в першу чергу самоосвітою і розвиватися в тих напрямках, які здаються їм найбільш перспективними. Чоловіки, як з'ясувалося, не проходять повз таких жінок, більш того, вони будуть пишатися своєю самодостатньою жінкою і всіляко її підтримувати.

Вірність і відданість

Не варто спокушатися, дивлячись на те як ваш (нехай потенційний) кавалер байдуже вивчає меню, поки ви проводжаєте красномовним поглядом якогось красеня, з натхненням розповідаєте про те, що вашій подрузі пощастило зустріти в житті справжнього чоловіка - щедрого і розуміє або поблажливо посміхатися , коли ви здригаєтеся від несподіваного дзвінка або повідомлення. Навіть якщо на перший погляд здається, що ваш обранець абсолютно не ревнивий, насправді він просто спостерігає за вашою поведінкою і робить висновки. Особливо допитливі навіть можуть влаштувати «несподівану» зустріч з симпатичним, який на очах вашого ж чоловіки спробує вас спокусити. Ну а далі все залежить від вашої реакції і умінні з честю вийти з делікатної ситуації. Що стосується відданості, то представники сильної статі хочуть бути впевненими в тому, що жінка залишиться з ними, навіть в тому випадку, якщо раптом в житті відбудеться яке-небудь нещастя (наприклад, вони відразу перетворяться з процвітаючих топ-менеджерів в банкрутів або залишаться без даху над головою, хіба мало що може трапитися в наш час). Особливо прискіпливі влаштовують міні-виставу, пояснюючи, що зараз опинилися в скрутному становищі і тому не можуть обдарувати свою даму серця всіма благами (ось, якби ви зустрілися трохи раніше, за їхніми словами, то він би став перед вами абсолютно в іншому світлі) . Що вони хочуть цим досягти? Мабуть, хочуть почути щирий жаль дами про те, що доля обійшлася з ними так жорстоко і пропозицію своєї допомоги (зрозуміло, абсолютно безоплатно). Насправді це дуже дурна затія, адже правда завжди виходить назовні і потім вже дама може вирішити, що такий партнер їй абсолютно не потрібен.

Доброта і чуйність

Чоловіки хочуть поруч з собою бачити добрих і розуміючих жінок, здатних підтримати в скрутну хвилину, а не тиснути на хворий мозоль ще більше зі словами «я ж тобі казала» або «я так і знала». Тому вони будуть створювати вам певні умови, дивитися на вашу реакцію і робити відповідні висновки. Спробуйте скористатися цим і влаштувати своєму потенційному партнеру таку ж перевірку - ви ж теж повинні бути впевнені, що він стане гідним для вас чоловіком в майбутньому і прекрасним батьком (якщо, звичайно, до цього дійде і ви дасте один одному шанс проявити свої таланти і здібності , а не відправите кавалера додому з вердиктом «не придатний» після кількох подібних тестів «на сумісність»).

Терпіння і стриманість

Якщо ви думаєте, що «перевіркою на міцність» займаються виключно жінки, то ви помиляєтеся. На самому початку знайомства чоловіки теж влаштовують подібні тести своїм (навіть потенційним) дамам, щоб зрозуміти, до якої межі можна випробовувати її терпіння, де знаходяться ті межі, які не варто переходити ні в якому разі і що буде, якщо вони ці самі кордони все ж порушать. Ви, звичайно, в свою чергу, теж можете «пограти на нервах» у кавалера, поспостерігавши за його реакцією на ту чи іншу ситуацію і зробивши відповідні висновки. Психологи запевняють, що подібні методи активно використовують обидва партнера, таким чином переконуючись, що подальше життя з даною конкретною людиною буде комфортною (адже, якщо ви обоє практично однаково реагуєте на ті чи інші речі і не спалахуєте по дрібницях, в сотий раз пояснюючи свою позицію або коментуючи дії обранця, то можна бути впевненими, що ваше спільне майбутнє складеться якнайкраще). Що стосується стриманості, то чоловіки можуть всіляко провокувати обраницю, намагаючись з'ясувати наскільки вона, наприклад, ревнива, адекватна, милосердна і толерантна. Тому, якщо у вашій присутності кавалер з кимось воркує по телефону, не потрібно відразу ж придумувати план помсти - можливо, таким чином він хоче переконатися, що зробив правильний вибір і знайшов свою ідеальну людину. Постарайтеся бути мудрою і не реагуйте на провокації (якщо, звичайно, ви для себе вирішили, що хочете пов'язати своє життя з цим чоловіком).

Розкутість в сексі

Навіть якщо ви готові до того, щоб зайнятися сексом з симпатичним чоловіком відразу ж, після першого побачення - в цьому немає нічого поганого або ганебного. Якщо ви не перебуваєте у відносинах, то вільні чинити так, як вважаєте за потрібне (або так, як прийнятно для вас, а не для інших). Але не зайвим буде нагадати, що близькість повинна бути за обопільною згодою і приносити задоволення обом (а не так, що хтось із партнерів змушує робити те, що для вас є неприпустимим, насильно схиляє до чогось такого, що вам не подобається і так далі). Все б нічого, от тільки самі чоловіки зізнаються, що подібним чином вони перевіряють потенційну партнерку на порядність і відкритість (деякі представники сильної статі до цих пір впевнені, що жінка не повинна погоджуватися на інтим навіть після трьох побачень, а інші - що немає нічого поганого в тому, що дві людини відчувають пристрасть один до одного, але все залежить від того, яким чином і хто був ініціатором сексу), а також дивляться, чи підходите ви один одному в сексуальному плані чи ні (адже часто буває так, що чоловік і жінка прекрасно ладнають в спілкуванні і справах, але при цьому абсолютно не можуть знайти точки дотику в спальні або просто не сходяться в темпераментом і сексуальним апетитом). У будь-якому випадку, якщо ви зважилися на близькість з людиною, до якого вас притягнуло практично після перших же хвилин знайомства, то просто розслабтеся і робіть те, що вважаєте за потрібне. Чоловік все одно зробить свої висновки, на які ви ніяк вплинути не зможете (ви ж не знаєте, що у нього в голові і які критерії для нього є визначальними - цнотливість або все-таки сексуальна сумісність). Можна, звичайно, відразу ж чесно запитати у потенційного партнера, як він ставиться до подібних речей і в залежності від його реакції і відповіді скорегувати свої дії. Ось, тільки чи потрібно вам це?