Різдвяні фільми
Найдобріші і такі світлі фільми – це про Різдво. Вони сповнені пригод і мрій, і з давніх пір сприймаються як обов'язковий атрибут новорічного свята. Читайте далі список таких фільмів і приємного перегляду.

 Любіть Куперів (Love the Coopers, 2015)

Дивитися "Любіть Куперів" можна не тільки в зимові свята, а й у будь-який день. Цей фільм говорить про те, що поки світ навколо божеволіє, сім'я незмінно залишається сім'єю.
 
Все гаразд (Everybody's Fine, 2009)
 
"Все гаразд" - драматична кінострічка, яка розповідає про овдовілого пенсіонера. Саме така людина недавно усвідомила, що на плаву його сімейство довгі роки тримала саме дружина. Вона вміла згуртувати всіх членів сім'ї воєдино, утворюючи один дружний колектив. Після того, як дружини не стало, всі подібні обов'язки перевалилися на його плечі. Саме він повинен в найкоротші терміни дізнатися, як насправді живуть його діти.
 
Втрачений лист на Різдво (Signed, Sealed, Delivered for Christmas, 2014 року)
 
Напередодні Різдва четверо поштових детективів виявляють лист маленької дівчинки, адресований Богу, і вирішують допомогти їй і її мамі, яка помирає.
 

Привіт родині! (The Family Stone, 2005)
 
Коли напередодні Різдва улюблений син сімейства Стоунів приводить додому свою дівчину з явним наміром зробити їй пропозицію, всі як один члени сім'ї приймають обраницю вороже. Вражена таким настроєм, вона умовляє сестру приїхати до неї для моральної підтримки, проте відносини з Стоунами від цього стають тільки гіршими.
 
Різдвяне танго (To tango ton Hristougennon, 2011)
 
Зустріч Різдва проходить у військовому таборі в північному місті Еврос, на кордоні з Туреччиною. Все готово для цього, однак капітан-лейтенант Стівен Караменайдс ще витає в хмарах. Він - людина закрита, ніколи не дозволяє собі зайвий раз посміхнутися, а в службі досить грубий і старанний. У нього є тільки одне бажання: танцювати з його таємною любов'ю, дружиною лейтенанта Колонель Еммануеля Логосу.
 
Людина, яка винайшла Різдво (The Man Who Invented Christmas 2017)
 
Дії фільму відбуваються в 1843 році в Лондоні. Чарльз Діккенс повертається в Лондон з подорожі по Америці і стикається з дуже важким періодом в своєму житті. Крім фінансових проблем він відчуває творчу кризу і не може писати, оскільки три попередні книги зазнали невдачі. Поступово до нього повертається натхнення і він вирішує написати книгу під назвою «Різдвяна пісня». Однак видавці відмовляють йому в співробітництві і письменник вирішує оплатити друк власними силами. Але у нього є ще одна дуже велика проблема: до Різдва залишається всього шість тижнів і за цей час він повинен встигнути не тільки написати твір, а й випустити тираж. На додаток до всього цього придумані ним персонажі починають жити «своїм життям», абсолютно не слухаючись автора.
 
 
Політ перед Різдвом (The Flight Before Christmas, 2015)
 
Після того, як прямо перед Різдвом її кинув хлопець, Стефані вирішує відправитися додому в Коннектикут на канікули. Мало того, що молоду жінку чекає свято в колі сім'ї, де її чекають розпитування і чекають пояснення, що стосуються її особистого життя, так ще через страшну завірюху літак приземляється в Монтані замість Коннектикуту.