Рівне - місто, яке нітрохи не поступається будь-якому іншому, в тому числі і барвистій, галасливій столиці.

Адже тут так само, як і в інших місцях, можна сходити на прекрасні концерти, з користю провести вихідні і зануритися в творчість улюблених музикантів.

Творчість Святослава Кондратіва знову на сцені

Такий артист, як Святослав Кондратів, вперше став відомим в Україні завдяки хостингу Ютуб. Там вперше почали з'являтися його унікальні авторські виконання на скрипці, які буквально перевертали світ з ніг на голову. А все тому, що маестро виконував не просто свої, скрипкові напрацювання, а й робив це в неймовірних місцях. У його кліпах немає місця буденності, адже всі вони заворожують красою не тільки України, а й світу. Так, Святослав буквально зачарував своїм виконанням в Сахарі, Греції і навіть в столиці моди - Парижі, а тому його концерти в Рівному - справжня знахідка.

Шоу першої скрипки України відбудеться 2 грудня в Рівне нському міському палаці культури «Текстильник».

Етно-театральна вистава Гуцульський рік

Українська культура багата унікальними сюжетами, а також цікавими людьми, буденне життя яких більше схоже на фантастичну казку. Саме так і подумалось колективу театру імені М. Заньковецької, які вирішили показати всьому світу, як живуть і чим займаються гуцули. Цей спектакль допоможе зрозуміти, як живеться там, далеко за межами центральної частини нашої країни, де все ще вірять в магію, містерію і де завжди знайдеться місце новим традиціям. Дійство має чотири акти, а також переривається на антракт. В ході історії глядачі зможуть побачити життя гуцулів протягом цілого року, дізнатися, як вони відзначають найважливіші для них дні і дати, а саме - весілля, Великдень, Різдво і як проводжають в останню путь своїх друзів і близьких.


Дізнатися більше про нашу культуру можна буде 19 грудня в Рівне нському академічному українському музично-драматичному театрі.

Новорічний концерт Lords of the Sound

Шоу Grand Christmas - це унікальне явище, яке відновлює давню традицію музичних шоу, що завжди були неймовірно популярні на Різдво і Новий рік. Цей унікальний концерт створюється досвідченими талантами, такими як Маргарита Мелешко, Ігор Петров, Ярослав Радіоненко і іншими, що є вихідцями з різних талант-шоу і яким є що показати публіці.

Не тільки голоси артистів, а й хор, а також унікальні зоряні гості порадують тих, хто захоче відвідати це шоу. Наповнене духом Різдва, воно буде включати в себе унікальне виконання виключно святкових мотивів, які зачіпають щось всередині душі, а також показують європейський і світовий рівень культури.

Концерт відбудеться 23 грудня в Рівне нському міському будинку культури.