Новий рік 2020
Як відомо, цикл китайського календаря охоплює 12 років, кожному року відповідає своя тварина і стихія. Яка тварина з китайського гороскопу буде правити планетою в 2020 році?

 2020 рік пройде під заступництвом Пацюка, а її стихією стане метал, тому правильно буде говорити рік Сталевого білого Пацюка.

Як добитися прихильності від Пацюка в 2020 році?
 
Щур намагається дивитися на речі тверезо і прагматично, він відрізняється працьовитістю і швидкою адаптацією до нових обставин. Іноді буває агресивним, хоча в цілому залишається привабливим і доброзичливим.
 
У Щура (за деякими традиціям - миші) є прекрасна здатність вихоплювати з загального деталі, і витягувати їх з підсвідомості в потрібний момент. Через велику кількість енергії він може займатися кількома справами одночасно, відрізняється упевненістю в своїй правоті.
 
 
Щоб задобрити Щура, доведеться проявляти активність і залишатися цілеспрямованим. Щур намагається обходити стороною людей, які вважають за краще сидіти і чекати, поки інші вирішать за них проблеми.
 
Будьте готові до змін, зміни можуть бути несподіваними. Миша цінує щирі відносини, любов і дружбу, вона допоможе реалізувати себе в професії тим, хто складає чіткі плани і враховує ризики.
 
Астрологи попереджають, що рік буде дуже напруженим і складним.
 
Можливо, доведеться чимось пожертвувати, щоб набути впевненості в завтрашньому дні і право на щастя.