Кімнатні рослини
На думку астрологів, на людей кожного знаку Зодіаку впливають всі навколишні предмети, запахи, звуки. Вони можуть діяти як позитивно, так і негативно, додавати або забирати енергію, покращувати або погіршувати самопочуття та настрій. Стосується це і кімнатних рослин, які є майже в кожному домі.

 Дізнайтеся перелік рослин, які благотворно впливають на знаки Зодіаку. Однак пам'ятайте, що не варто засмучуватися, якщо в переліку не виявиться ваших улюблених рослин. Якщо поруч з ними ви відчуваєте себе ще краще - значить, вам вдалося приручити енергетику цієї квітки.

Овен
 
Цьому знаку Зодіаку підходять всі яскраві квіти - помаранчеві, червоні, жовті, а також ті, які мають високе стебло і колючки. У тому числі троянда, бегонія, ехмея блискуча, індійська або японська азалія, гранат і герань.
 
Телець
 
Телець - знак стабільний і цілеспрямований. Йому підійде каланхоє, фіалка, цикламен. Ці рослини залучать в життя фінансове благополуччя.
 
Близнюки
 
Мінливим і злегка легковажним Близнюкам підійдуть папороті, плющі і пальми. Добре також впливає на цей знак Зодіаку хлорофітум, який допомагає очистити повітря.
 
 
Рак
 
Астрологи вважають, що Ракам підходять квіти, які потрібно вчасно і дозовано поливати. Це може бути агава, бегонія, алоє, диффенбахія, фуксія. Ці рослини врятують Рака від занадто різких змін настрою, а також допоможуть заводити нові знайомства.
 
Лев
 
Левам, на думку астрологів, підходять яскраві і/або неординарні квіти - такі ж, як сам цей знак. Відмінно впишуться в житло Лева нарцис, кротон, пальма, диффенбахія, алоє, гарденія і троянда. Успіху в творчості і особистому житті сприятимуть кали.
 
Діва
 
Дівам потрібні в'юнкі рослини, а також ті, чиє коріння не занурені в грунт. Також їм підійде драцена і сингониум - допоможуть "полегшити" характер, доводити почате до кінця, зарядитися позитивною енергією. Серед квітів для Дів - філодендрон, монстера, сциндапсус, циссус.
 
Терези
 
Головною рослиною цього знаку Зодіаку вважається декабрист. А ось підтримувати вогонь пристрасті в спальні допоможе орхідея. Також Терезам рекомендують азалію, камелії, гібіскус, стручковий перець, хризантему.
 
 
Скорпіон
 
Скорпіонам краще вибирати невибагливі в догляді кімнатні рослини - філодендрон, монстеру, ліану, камелії. Також щасливим талісманом цього знаку Зодіаку вважаються кактуси.
 
Стрілець
 
Стрільцям корисно вирощувати цитрусові - наприклад, лимон. Ця рослина посприяє успіху і розширенню кругозору. Також їм підходять гербери, лілії, орхідеї, бегонії.
 
Козеріг
 
Успіху Козерога і його душевній рівновазі сприятимуть фікус, лавр і драцена. Досягти фінансових вершин допоможе толстянка - головний талісман Козерога.
Водолій
 
Водоліям підходять незвичайні кімнатні рослини - рео строкате, папороть. А пуансеттія допоможе розкрити нові таланти.
 
Риби
 
Спокійним Рибам підходять товстянки, гіацинти, орхідеї. Також на них добре впливають водорості в акваріумах, а азалія допомагає зберігати внутрішню гармонію.