Часто в жінок, які досягли успіху є багато заздрісників. Тому дізнайтеся, власницям яких імен заздрять найчастіше.

 Вікторія

Жінки, названі цим ім'ям, з самого дитинства налаштовані виключно на перемогу. Вони не будуть задовольнятися напівперемогами, вони знають, що гідні всього найкращого. Всесвіт обдаровує Вікторію непоганою винагородою за працю, такі жінки досягають успіху виключно чесно, своєю працею.
 
Юлія
 
Власниці цього імені відрізняються стійким характером. Вони можуть розпускати плітки і навіть затівати скандали, щоб опинитися в центрі уваги.
 
Карина
 
Не дарма це ім'я пов'язують з яскравістю і навіть ексцентричною поведінкою. Дійсно, Карина здатна бути інформаційним приводом, вона знає, як себе подати, щоб залишити незабутнє враження. Її самовладання додає приводів заздрити.
 
 
Яна
 
За красу доводиться платити, вірно? Це прислів'я прекрасно ілюструє життя Яни, яка з дитинства відрізняється модельною зовнішністю. Але заздрісники завжди залишаються десь позаду, а Яна домагається симпатії чергової людини.
 
Ганна
 
Про цих жінок часто говорять, що їм все сходить з рук. Насправді репутація Анни пов'язана з її характером, жінки, названі так, вміють приховувати свої почуття, вони не скаржаться і постійно тримають себе в руках. Тому оточуючі думають, ніби їм завжди весело.