Як часто нам хочеться дізнатися, що коїться в голові у коханого чоловіка. А особливо, цікавить найголовніше питання: «Чи закоханий він у вас?»

 Психологи і фахівці в сфері відносин запевняють, що існує простий спосіб оцінити ставлення партнера до вас. І для цього вам знадобиться задати коханому всього одне питання.

У чому ж секрет?
 
Справжня любов передбачає прийняття людини такою, як вона є. Закоханий чоловік не буде перевиховувати свою жінку, він уже прийняв її недоліки. Запитайте у свого чоловіка, якою, на його думку, ви повинні бути? І уважно слухайте відповідь, в ній криється вся суть його почуттів.
 
Він відверто говорить, що вам не завадило б скинути кілька кілограмів і навчитися готувати його улюблену страву. Він хоче, щоб ви встигали бути підтягнутою і сексуальною, але при цьому господарською та турботливою. Іншими словами, він описує якусь абстрактну жінку своєї мрії.
 
Чоловік каже, що любить вас такою, яка ви є. Він стверджує, що не проти вашого самовдосконалення за особистою ініціативою. Якщо ви захочете освоїти нову мову або почати займатися йогою, він вас підтримає. Але ви зараз і сьогодні вже прекрасні.
 
 
Бачите, як розрізняються дві відповіді?
 
За ними легко можна визначити, любить чоловік вас або перш за все себе і свої ідеали, сформовані колись давно.
 
Робіть правильні висновки і пам'ятайте, що відмовок і виправдань для споживацького ставлення чоловіка до жінки бути не повинно. Якщо ж чоловік вимагає від вас роботи над собою, він повинен робити те ж саме.