Деякі чоловіки розлучаються частіше за інших і за своє життя встигають одружитися декілька разів. Дізнайтеся, власники яких імен відносяться до цієї категорії чоловіків.

 Микита

Власники цього імені самі ж страждають від своїх необачних вчинків. Коли Микита закоханий, він буквально і фігурально носить свою кохану на руках. У такому стані він може з легкістю зробити пропозицію, а через пару місяців після весілля втекти, тому що все дуже серйозно, а він ще не готовий і хоче просто насолоджуватися життям.
 
Ян
 
Чоловіки з даним іменем відрізняються волелюбністю. Вони розуміють, що шлюб - річ обов'язкова, але не розуміють всієї відповідальності такого союзу. Коли цукерково-квітковий період закінчується, спільне життя стає для Яна золотою кліткою, і він починає боротися за втрачену свободу.
 
 
Геннадій
 
Дане ім'я наділяє його володарів тотальною невпевненістю в собі. Такому чоловікові складно виявляти тепло і ласку, адже його думки більше зайняті тим, наскільки ж сильно він вас не гідний. Така байдужість не подобається жінкам, тому Геннадії залишаються на самоті частіше за інших. Деякі навіть просто йдуть, щоб не псувати вам життя.
 
Данило
 
Чоловіки, які отримали це ім'я, відрізняються підозрілістю. Так-так, якщо ви вибрали Данила, то можете бути готові до перегляду вашої переписки. Цьому чоловікові важливо знати, що у вашому житті є тільки він. Втім, навіть якщо жінка не дає приводу в чомусь себе підозрювати, він рано чи пізно дасть цей привід сам, тому що з вірністю у Данила проблеми.
 
Денис
 
Чоловіки на ім'я Денис воліють жити в розкоші, їм подобається жіноча увага і різноманітність сексуальних партнерів. Розгульний спосіб життя Дениса не в'яжеться з шлюбом, якщо ж це все-таки трапляється, то довго такий союз не проживає, жінка не витримує.