Чи знали ви, що ім'я, дане нам при народженні, впливає не тільки на наш характер, а й на всю подальшу долю. Тому, дізнайтеся 5 жіночих імен запрограмованих на успіх та щастя.

 Марина

Дівчата, названі так, мають сильну енергетику морської стихії. Вони честолюбні, не можуть обходитися без свободи, борються за справедливість і активно відстоюють права.
 
Марина домагається того, що їй необхідно, негативно реагує на критику, постійно знаходиться в центрі уваги. Зрілі жінки з ім'ям Марина відрізняються внутрішньою чистотою і дуже привабливі для чоловіків.
 
Ірина
 
Жінки з цим ім'ям перетворюють своє життя в забавну пригоду. Вони відрізняються гострим розумом і привабливістю для оточуючих. Кмітливість, розум і здатність маніпулювати людьми відкривають для Ірини будь-які двері. Жінки успішно будують кар'єру і створюють міцні сімейні союзи!
 
Наталя
 
Дівчата, які отримали це ім'я, стабільні і сильні. Їх складно зламати навіть обставинам.
 
Вони вміють приховувати свої емоції, озвучують лише ті думки, які дозволять сформувати у оточуючих про них правильну думку. Наталя успішно йде до своєї мети протягом багатьох років, живе в гармонії з собою.
 
Чоловіків приваблює в ній таємничість і загадка, прихована всередині.
 
Тетяна
 
Ім'я означає «упорядниця», що дуже точно передає життєвий шлях жінок.
 
Вони хороші господині, з ними завжди тепло і затишно. Дружба з Тетяною розцінюється як везіння, а відносини можуть стати для чоловіка справжнім подарунком долі. У будинку у Тетяни завжди є гості, її тепла вистачає на всіх.
 
Вікторія
 
У цьому імені укладена енергетика перемоги, не дивно, що у жінок, названих так, все добре складається протягом життя.
 
Вони пробивають собі шлях наверх завдяки силі і натиску, здатні змести всі перепони, не ховаються від проблем. До сімейного благополуччя ставляться з трепетом. Створюють прекрасні сім'ї і не можуть натішитися дітьми.