Деяким знакам Зодіаку пощастило опинитися під захистом вищих сил.

 Діва

Незважаючи на те, що народжені під цим знаком люди є раціональними скептиками, їм допомагає сам Всесвіт. У Діви є потужний внутрішній голос, який направляє в скрутні хвилини. Крім того, у цього знаку є сила, яка допомагає йому домагатися фінансового і кар'єрного успіху в найкоротші терміни.
 
Стрілець
 
Не дарма люди тягнуться до Стрільців, їх внутрішній світ буквально манить.
Представники цього вогняного знаку завойовують серця одним помахом пальця. Їм часто заздрять, але потік негативу обходить Стрільця стороною, не відбиваючись на його емоційному чи фізичному стані. Життя цього знаку складається з перемог і поразок, але вищі сили охороняють його від народження.
 
 
Близнюки
 
Народжені під знаком зодіаку Близнюки люди відчувають себе в цьому житті набагато краще за багатьох інших представників Зодіаку.
 
Вони не схильні переживати через дрібниці і можуть спокійно не звернути уваги на чужу думку. Але не тільки завдяки своїм рисам характеру Близнюки залишаються оптимістами. Триматися осторонь від неприємностей їм допомагають вищі сили. Цей знак володіє справжнім даром знаходити з людьми спільну мову, він рідко буває самотній в житті.