Дізнайтеся, які чоловічі імена відштовхують грошову енергію.

 Степан. Чоловіки, названі так, добре справляються з фізичною роботою.

Вони знаходять себе в будівництві або інших чисто чоловічих ремеслах. З таким чоловіком ви не будете турбуватися про те, що перегоріла лампочка або зламався кран, але, на жаль, не зможете стати заможною родиною.
 
Костянтин. Такі чоловіки відрізняються мрійливістю, часто вони обирають собі творчі професії; деякі зупиняються на офісній роботі.
 
Через відсутність ініціативності, Костянтин не просувається по кар'єрних сходах і так і залишається на других ролях на роботі.
 
Гліб. Проблема чоловіків, названих цим ім'ям, в тому, що вони часто вибирають розгульний спосіб життя.
 
Серед них зустрічаються чоловіки, які люблять випити, погуляти на широку ногу, не думаючи про те, як жити далі. Від зарплати до зарплати цей чоловік може ледве зводити кінці з кінцями. Про кар'єру теж говорити не доводиться.
 
Арсеній. Володарі такого імені занадто бережливо ставляться до грошей, вони не можуть витратити їх спонтанно, не можуть ризикнути і в підсумку звикають до економного життя. Оскільки їм на все вистачає, то і розвиватися немає сенсу.
 
Вадим. Чоловіки, яких назвали таким ім'ям, смітять грошима направо і наліво.
Навіть гідно заробляючи, вони витрачають все до копійки. Через нездатність розподілити свій бюджет і почати збирати на щось масштабне, Вадим продовжує радувати і себе, і сім'ю виключно маленькими подарунками.