Ім'я, дане жінці при народженні, багато в чому визначає її характер і темперамент. Серед жіночих імен є ті, які притягують чоловіків як магніт.

 Ксенія. Активна, допитлива і енергійна. Ксенія виглядає кокетливою і елегантною в очах протилежної статі.

При цьому вона часто виявляє зухвалість і може відстояти свою думку навіть в суперечці з чоловіками. Ксенія легко закохується і вміє притягувати до себе коханців одним поглядом.
 
Лоліта. Яскрава і ефектна дівчина регулярно привертає увагу хлопців. Лоліта вміє себе подати. Будь-яка поява Лоліти на публіці, як правило, викликає захоплення.
 
Маріанна. Жінка ніжна і вразлива, легка і надихаюча чоловіків на подвиги.
 
Чоловікам подобається відчувати себе поряд з такою жінкою справжнім лицарем, адже добитися прихильності красуні дуже складно.
 
 
Наталя. Ця жінка здатна створити осередок, який стане справжнім домом для чоловіка. Наталя показує себе прекрасною господинею, цікавою співбесідницею і пристрасною коханкою. Чоловікам подобається внутрішня гармонія Наталії.
 
Уляна. Названі ім'ям Уляна жінки поєднують в собі безліч суперечливих рис, вони тендітні, але тверді і рішучі. Втім, чоловікам хочеться лише захищати Уляну від усіх негараздів.
 
Незважаючи на те, що жінка може сама за себе постояти, чоловіки буквально борються за право подбати про неї.