Хто з чоловіків здатен на зраду? Виявляється, існує статистика: власники, яких чоловічих імен найчастіше зраджують.

 1. Іван. Ім'я, звичайно, дуже поширене, можливо, саме тому найчастіше зрадники зустрічаються серед Іванів.

Є й інша версія, чоловіки, що носять це ім'я, відрізняються хитрістю, злопам’ятністю і мстивістю. Вони можуть домагатися іншу жінку заради спортивного інтересу або навіть для помсти своєму постійному партнерові.
 
2. Василь. Любить грати в джентльмена, часто у відносинах носить маску, бо знає - жінки люблять лицарів або дамських угодників.
 
3. Андрій. Серед негативних якостей цього імені фахівці називають марнославство і залежність.
При цьому у них досить чарівності і бажання самоствердитися, щоб знайти когось  на стороні. Каяття від чоловіка на ім'я Андрій чекати не доводиться.
 
4. Дмитро. Влюбливий чоловік, який обожнює красивих жінок. Зраджує без докорів сумління, вважає, що має право вихлюпувати таким чином свою комунікабельність, намагається навіть в шлюбі спробувати все.
 
5. Петро. На останньому місці ТОП-5 виявилися чоловіки, які носять це ім'я. Вони активні, непосидючі, іноді виявляють еротичний ентузіазм, що межує з божевіллям. А ще ім'я Петро наділяє свого носія марнославством, йому постійно не вистачає уваги і теплоти. Якщо дружина не дає йому необхідне, він в процесі відносин легко відправиться на пошуки нової коханої.