Існує стереотип, що якщо чоловік приніс квіти, а у вас не день народження, то потрібно запідозрити недобре - настільки романтика зникає з подружнього життя з часом. Що робити аби виправити це?

 1. Почніть з себе. А точніше - власних думок. Коли неможливо змінити реальність, потрібно змінити своє ставлення до неї. Згадайте, за що ви полюбили свого чоловіка.

Зверніть увагу, як він веде себе в щоденних ситуаціях. Виявляє рішучість? Завжди домагається свого? Зберігає незворушність в будь-якій складній ситуації? У всьому бачить позитивні моменти? Обожнює дітей, а вони його? Стежить за своїм здоров'ям і подає хороший приклад дітям? Пам'ятає дати вашого першого побачення і весілля? Підхоплює ваші справи, коли ви без сил? Або він просто дуже милий, тільки ви давно не звертали на це увагу?
 
Згадайте щось хороше, що було на початку ваших відносин, чим ваш чоловік вас дивував. І після цього ви побачите його в зовсім іншому світлі.
 
 
2. Вирушіть в подорож на вихідні. Без дітей і з мінімальною кількістю речей. Не потрібно довгих зборів - беріть найнеобхідніше. Робіть спільні фото, розмовляйте, танцюйте, зустрічайте світанок, проводжайте захід сонця. Тільки не витрачайте час на соцмережі та перегляд дитячих фотографій.
 
3. Замініть черговий поцілунок на прощання довгим і чуттєвим. Такий поцілунок забезпечить сплеск гормонів і романтичний настрій на весь день.
 
4. Скажіть прямо, що вам не вистачає романтики. Інакше чоловік може неправильно витлумачити ваші натяки і грайливий настрій, а то і зовсім дивуватися, що вам потрібно. Важке зітхання, фраза "а Світлані чоловік квіти просто так купує" тощо - не повернуть в ваші відносини романтику, а тільки зіпсують їх. Подумайте разом над варіантами, як провести час тільки вдвох. Не потрібно чекати, що ваш чоловік якимось чином сам здогадається, що потрібно зробити якийсь романтичний вчинок.

5. Хочете романтики - дійте. Хто сказав, що романтичні вчинки повинен здійснювати саме чоловік? Влаштуйте йому сюрприз: оригінально оформіть і прикрасьте сніданок, повечеряйте при свічках (навіть якщо в напівтемряві навколо вас будуть бігати діти), частіше його обіймайте, залиште милу записку в тумбочці, робіть йому компліменти і т.д.