Секс повинен приносити не лише фізичне, а й емоційне задоволення. Але для цього ви з партнером маєте бути сумісні.

 Сексологи вперто твердять, що перший секс з новим партнером, швидше за все, буде досить незграбним і швидким. Вам потрібен час, щоб створити хімію, пристосуватися один до одного і побудувати те, що називається сексуальною сумісністю.

У деяких пар на досягнення інтимної гармонії йде не один рік наполегливої ??праці, інші ж навіть не помічають, що вже побудували таку сумісність. У ній і криється секрет того, що секс з постійним партнером ніколи не буває нудним. Перед вами три ознаки, що ви вже сексуально сумісні.
 
1. Роздягаючись перед партнером, ви не відчуваєте сорому.
 
Ви неодноразово бачили один одного без одягу, вам комфортно ходити по будинку голою в присутності партнера, він частина вашої зони комфорту.
 
Якщо ви позбулися сорому, значить ви на правильному шляху. Адже сексологи нагадують - для розвитку і побудови шикарного сексуального життя недостатньо просто займатися сексом, важливо сидіти, лежати поруч без одягу, обіймати один одного, приймати ванну разом і так далі.
 
 
2. Ви відкрито говорите про свої сексуальні бажання з партнером.
 
Рівень довіри у відносинах дозволяє вам розповідати навіть про свої найбільш ексцентричні інтимні бажання. Ви на одній хвилі, готові пробувати щось нове, експериментувати, щоб приносити один одному більше задоволення.
 
3. Ви говорите про секс в цілому.
 
Дивна річ, але часто людям, які регулярно практикують секс, складно говорити про нього з партнером. Незручність тут як тут! Але при повноцінній сексуальній сумісності, ви можете без зайвих емоцій обговорити те, що було в ліжку, те, що ви хочете змінити в ліжку. Вам комфортно, ви знаєте, що знайдете в душі партнера розуміння і відгук у процесі розмови.