Наближаються вихідні, а ви не знаєте чим себе зайняти? Тоді, читайте нижче ідеї для проведення бюджетних вихідних.

 1. Пошукайте заходи в соцмережах або на форумах

Якщо постаратися, то можна знайти інформацію про події, багато з яких є безкоштовними. Хтось влаштовує велопробіг, а хтось - майстер-клас. Це не лише буде цікаво, а й корисно.
 
2. Вийдіть на громадську спортивну площадку
 
Шкільний стадіон або волейбольний майданчик на пляжі? Без різниці! У вихідний день ви обов'язково знайдете чимало бажаючих зіграти у волейбол чи інші ігри!
 

3. Позбавтеся від непотрібних речей
 
Заняття не з улюблених, але розсортувати старий одяг, книги і диски потрібно обов'язково. Якщо вам речі не потрібні, викиньте їх, або подаруйте нужденним. Якщо річ має товарний вигляд, сфотографуйте її і викладіть на продаж в інтернеті.
 
4. Складіть список цілей
 
Складіть список цілей  та планів на осінь.
 
5. Рушайте на прогулянку
 
Спакуйте рюкзак, візьміть смачний перекус, не забудьте фотоапарат і смартфон. Візьміть подружку чи друга, - і вирушайте пізнавати околиці. Можете взяти з собою плед, щоб влаштувати собі маленький пікнік. Ви не просто гарно проведете час, а й зробите нові фото для вашого профілю в соцмережах.
 
6. Прочитайте книгу
 
В будні не маєте часу на читання книг? Тоді, приділіть цьому час на вихідних. Хороша книга – це завжди гарна ідея для проведення вільного часу.
 
7. Змайструйте щось цікаве
 
Не варто викидати стару футболку або старезні джинси. Подаруйте їм друге життя!
 
8. Навчіться робити щось нове
 
Для цього вам потрібно визначитися, щоб такого ви хотіли навчитися. А сьогодні з мережею Інтернет це зробити дуже просто, аби було бажання.
 
 
9. Влаштуйте кіноперегляд
 
Запросіть друзів, купіть попкорн і виберіть фільми, які подивитеся всією своєю компанією.

10. Переставте меблі в кімнаті
 
Освіжіть обстановку у вашій кімнаті - поверніть стіл і змініть положення ліжка. До речі, це непогане тренування для м'язів.