Деякі предмети, якщо зберігати їх в будинку, будуть притягувати до сім'ї негатив і біди.

 1. Битий посуд. Іноді ми залишаємо битий посуд, якісь осколки, тому що предмет зберігає спогади про дорогу людину або подію. Однак робити цього не можна, пошкоджений посуд притягує в будинок бідність. Щоб уберегти себе від фінансової кризи, викиньте його скоріше.

2. Старі зношені речі. Одягнувши таку річ, навіть улюблену і комфортну, ви приміряєте на себе образ бідності.
 
3. Порожні ємності. Щоб захистити будинок від порожнечі, а відносини - від хворобливого розлучення, прибираємо всі використані баночки і флакони. Деякі можете наповнити чимось корисним і залишити вдома.
 
 
4. Порваний одяг. Такі речі здатні закликати до хати неприємності і лихо. Звичайно, ви можете залишати речі для «ганчірок», але в такому випадку ними слід якомога швидше почати користуватися за новим призначенням.
 
5. Неприємні і непотрібні речі. Навіть якщо це був подарунок, викиньте його. Навіщо вам зберігати річ, яка тільки займає місце, та ще й пов'язана з негативними емоціями? Це не принесе вам нічого хорошого.
 
6. Зламаний годинник. Якщо ви не можете його відремонтувати, позбудьтеся. Така річ у вашому будинку спровокує застій у справах і особистому розвитку. А якщо годинник буде ще і висіти на стіні, не виключені хвороби.
 
7. Розкидані по дому гроші. У багатьох сім'ях дрібні гроші  лежать в різних місцях, на полицях, на робочому столі, в закритих ящиках столу. Не варто так робити, якщо не хочете опинитися без коштів для існування. Фахівці радять зберігати дрібні гроші в скарбничках або скляній баночці. Таким чином ви можете заповнити корисним порожню ємність, щоб не викидати її.