Звичайно в більшості доля залежить тільки від самої людини і є результатом її особистих дій, але це не повністю так. Які ж 3 чинники впливають на нашу долю?

 Доля - не вирок і при бажанні і певних стараннях зі свого боку можна змінити своє мислення і спосіб життя, що безумовно позначиться на вашій життєвій програмі. Але для цього потрібно розуміти, що формує нашу долю?

Родовий фактор

Тут йдеться не зовсім про історію роду і карму, що дісталася вам від предків, а зовсім про реальні речі, які дістаються вам з сім'ї.

-          Набір генів, який визначає зовнішність, характер і стан здоров'я.

-          Модель поведінки в сім'ї.

-          Спосіб життя і люди, які оточують дитину з самого дитинства.

-          Психологічні травми, насильство, неправильне виховання.

Читайте також: Як час народження впливає на долю і характер людини

Все це в тій чи іншій мірі впливає на те, ким стане людина і як складеться її доля. Це цілком реальні речі, які можуть піддаватися корекції. Усвідомлення проблеми і рішення її виправити - величезний крок на шляху до успіху, адже багато негативних думок можна замінити на позитивні.

Ім'я

Ім'я - це ваша сутність, ваша енергія, яка має великий вплив на життя. Не дарма наші предки дуже обережно ставилися до імені, адже ім'я визначало життєвий вектор новонародженого малюка.

Дізнайтеся про значення свого імені, про його енергію і силу, використовуйте його сильні сторони для свого розвитку. Крім того, важливо дізнатися, як вас називали, вибирали батьки ім'я по святцях, або просто за звучанням, а може бути вас назвали в честь когось, це також накладає сильний відбиток на вашу долю.

Не дарма існує прислів'я "Як корабель назвеш, так він і попливе", багато в чому воно підходить і для імені, адже ім'я впливає на наш характер і звички. Не завжди, щоб змінити долю, потрібно міняти ім'я, іноді потрібно навчитися просто правильно управляти його енергією.

Читайте також: Звички, які відвертають від вас удачу та щастя

Думки

Думки визначають вашу свідомість, іншими словами, ви те, про що ви думаєте. Саме думки визначають ваш вектор руху, ваші дії, рішення і ситуації, в які ви потрапляєте. Вся наша реальність, це не що інше, як результат наших думок.

Ви не завжди усвідомлюєте думку, але вона завжди попереджає будь-яку вашу дію, тому від того, наскільки позитивними і оптимістичними вони будуть, залежатиме і все ваше життя.

Навчіться правильно мислити, робити це продуктивно, в результаті якісно зміниться ваше життя і доля в цілому.