Санаторії Трускавця - улюблене місце відпочинку і оздоровлення для українців та іноземців. В усі пори року відпочиваючих приваблюють сюди мальовничі карпатські гори, реліктові ліси, найчистіше повітря. І найголовніше, в цьому невеличкому містечку є джерела цілющої води, що лікує багато захворювань і патологічних станів.

Як обрати найкращий санаторій?

Трускавецькі санаторії - відмінне місце для відпочинку. У них є все, що знадобиться для комфортабельного проведення часу і повноцінного лікування.

Яку здравницю краще вибрати?

  • Любите розкіш в п'ятизіркових готелів? Рекомендуємо звернути увагу на «Ріксос-Прикарпаття-Трускавець», що входить у всесвітню мережу курортів Ріксос і «Міротель». За рівнем сервісу і комфортабельності ці здравниці не поступаються кращим готельно-туристичним комплексам Європи.
  • Подорожуєте з дітьми? Їм напевно сподобається в санаторних закладах, в яких є басейн, дитячі та спортивні майданчики, тренажерні зали. Радимо розглянути такі варіанти, як «Еліт-Дніро», «Шале-Грааль», «Женева». У цих закладах є басейни, спортивні локації, тенісні корти, більярдні столи та велика кількість інших розваг.
  • Мета поїздки до курортного містечка Трускавець – оздоровлення? Обирайте санаторно-лікувальний заклад відповідно до профілю захворювання. Більшість з них спеціалізується на терапії кишково-шлункових розладів та урологічних патологій («Карпати»), проблем чоловічної та жіночої репродуктивної систем («Віктор»), цукрового діабету та інших ендокринних проблем («Арніка») і т.д.

Обов’язково ознайомтеся з інформацію про спеціалізацію оздоровниці, уважно відповідний розділ на нашому сайті.

Відпочинок у Трускавці сподобається кожному!

Відпочинок у Трускавці – ідеальний варіант для туристів усіх вікових категорій, у тому числі – родин з маленькими дітьми. Місцеві оздоровчі заклади пропонують гарні умови для проведення дозвілля. Територія санаторіїв обладнана так, щоб гості ні хвилини не нудьгували! Заняття у тренажерних залах, спортивні ігри на тенісних, баскетбольних і волейбольних майданчиках, купання в басейнах, відвідування лазні та сауни – те, що треба!

Радимо виділити час та влаштувати собі прогулянку Трускавцем. Це мальовниче місто давно приймає гостей з різних куточків світу і має свою неповторну ауру. Малеча буде у захваті від дельфінарію «Оскар», де зможе познайомитися з допитливими та кмітливими морськими мешканцями. Майже у кожному санаторному закладі працює туристичне бюро. Гостям запропонують відвідати цікаві екскурсії у містечку та за його межами, ознайомитись з колоритом Західної України.

Лікування у здравницях курорту

Трускавецькі санаторії мають потужні лікувально-діагностичні центри, де працюють досвідчені, висококваліфіковані лікарі. Головний лікувальний фактор – цілюща мінеральна вода.

В оздоровницях ефективно допомагають людям, які страждають від захворювань:

  • Сечовивідних шляхів, нирок, жовчного міхура;
  • Патологічних станів опорно-рухового апарату, в тому числі – полі артрозу, остеохондрозу, поліартриту;
  • Центральної нервової системи (радикуліту, невриту, безсоння);
  • Органів дихання (хронічних бронхітів, фарингітів, гайморитів);
  • Органів травлення (дисбактеріозу, гастритів, колітів).

Відпочинок у Трускавці: ціна путівки
Якщо у ваших планах відпочинок у Трускавці, ціна залежить від багатьох факторів, наприклад, сезону. Ціни підвищуються на зимові свята, улітку, ранньої осені. У низький сезон – путівка обійдеться дешевше. Також звертайте увагу на те, що періодично здравниці пропонують знижки. Підпишіться на оновлення нашого сайту і завжди залишайтеся в курсі найкращих пропозицій.

Відпочивайте разом з нами по оптимальному співвідношенню ціни та якості! Менеджери сайту sanatorii-karpat.com з радістю допоможуть підібрати Вам потрібний санаторій.