Існує думка, що на відносини впливає дата народження закоханих, ім’я та навіть знак Зодіаку. Вірити в це чи ні – вирішувати вам. Але навіть заради цікавості, дізнайтеся, з ким все-таки не варто пов'язувати свою долю.

 Буває так, що пара, яка здається ідеальною, насправді глибоко нещасна. Відносини немов підточує хвороба, посилюючи взаємне роздратування. Причини несумісності можуть бути різними - психологічними, сексуальними і т.д. Але існує і загальна закономірність. Астрологи стверджують: є люди, яким просто не варто жити разом.

Несумісність за датою народження
 
Цей показник допомагає розрахувати нумерологія. Потрібно скласти всі цифри в своїй даті народження. Потім виконати теж з датою народження свого партнера. Два отриманих результати знову скласти і привести суму до простого числа, від 1 до 9. Є два нумерологічних числа, які вказують на те, що союз приречений.
 
Число «5»
 
Шлюб з самого початку нагадує життя на вулкані - постійні сварки, скандали, погрози розлучитися. При цьому між партнерами може бути сильний сексуальний потяг. Сварки будуть закінчуватися в ліжку, що відтягує неминуче розставання.
 
 
Число «8»
 
Вони постійно мучать один одного взаємними претензіями. Часто не розмовляють, йдуть «пожити до мами», а потім повертаються. Але ніяк не зважаться розлучитися, тому така мука може тягнутися довгі роки.
 
Несумісність по Зодіаку
 
Овен і Рак. Тут різниця темпераментів і життєвих цінностей. Якщо Рак, при всій емоційності, зовні намагається «тримати обличчя», Овен - це буря емоцій, які часом стають некерованими. Цінності і цілі у них теж різні. Овен зосереджений на кар'єрі, просуванні вперед, подоланні труднощів. А Рак шукає спокою, стабільності, мріє про міцну сім'ю і затишне домашнє гніздечко. Їм не зрозуміти один одного.
 
Близнюки і Козеріг. Вони живуть в різних стихіях. Близнюки літають в небі - стихія Повітря носить їх по життю як пір'їнка, при цьому відчувають вони себе в такому польоті впевнено і комфортно. Сьогодні немає грошей? Нічого страшного, завтра вони впадуть з неба. І найцікавіше - падають! Для земного в усіх відношеннях Козерога такий підхід до життя - ознака інфантильності і безвідповідальності. Нічого гіршого він і уявити не може. А для Близнюків немає гірше зануди, ніж Козеріг, дратує до тремтіння. Ну як їм жити разом?
 
Скорпіон і Стрілець. Вони знаходяться на різних емоційних полюсах. Скорпіон схильний до самокритики і песимізму. Він, скоріше, домосід, не любить змін, вважає за краще добиватися щастя, не сходячи з насидженого місця. Його гострий і злий язик, а також схильність критикувати партнера, можуть стати для добродушного Стрільця просто нестерпними. Стрілець народжується оптимістом, обожнює зміну місць, подорожі. І терпіти не може з'ясування відносин, особливо з пред'явленням взаємних претензій. Вони ніколи не домовляться - ні з приводу дозвілля, ні в рішенні побутових і фінансових проблем. Краще й не пробувати.
 
 
Несумісність по імені
 
У кожного імені є своя енергетика, яка багато в чому визначає характер, цінності та поведінку. Тому нерідко буває, що на взаємини чоловіка і жінки впливають і їх імена. І якщо вплив несприятливий, шлюб під загрозою. Є кілька таких «приречених» пар.
 
Олена і Андрій. Спочатку між ними може виникнути тяжіння. Але з часом він обов'язково помітить, що зовнішня слабкість і залежність партнерки, яка його так привернула, - лише маска. І на ділі їм вже давно і успішно маніпулюють. Це приведе його в сказ, і шлюб може закінчитися розривом.
 
Ірина та Владислав. Ірина обожнює різноманітність, не виносить нудьги і занудства. А саме це в її очах і втілює педантичний Владислав. Вона ж для нього, хоча і може бути сексуально привабливою, але втілює все погане, що здатна принести в життя жінка - зради, легковажність, розбите серце.
 
Наталя і Дмитро. Все розвивається стрімко: гаряча закоханість, коротке залицяння і швидкий шлюб. Кожен ідеалізує партнера, зводить його на п'єдестал. І чим вищий цей п'єдестал виявиться, тим болючіше буде падати. А падати обов'язково доведеться, так як рожеві окуляри рано чи пізно розіб'ються.