Ось і пройшов екватор літа…Вже багато з нас змогли насолодитися такою довгоочікуваною відпусткою, проте, ще не всі мали таку можливість. Відпочинок буває різним: для одних найкращий релакс – це «повалятися» на пляжі і поніжитися під променями сонечка, інші полюбляють активний відпочинок – підйом у гори, екскурсії та найрізноманітніший екстрім. Тому, ми вирішили дізнатися, де рівняни проводять відпустку або ж куди планують поїхати.

 Даша

«Цього літа відпочивали на Білому озері. Нам дуже сподобалося, тому, якщо буде можливість поїдемо знову»
 
***
 
Настя
«Відпустку провела в Анталії (Туреччина)»
 
 
Олеся
«У відпустці ще не була, але планую з’їздити за кордон»
 
Юлія
«Відпочивала в Туреччині, Кемер»
 
 
Роман
«Відпочиваю в Хрінниках кожного року і всім задоволений. Тут добре розвинена туристична інфраструктура: красивий пляж та став, розважальні клуби, де кожних вихідних проходять різні тематичні вечірки, кафе, де можна поласувати смачними стравами за доступними цінами. Будинки для відпочинку розміщені на території усієї бази, а також у самому селі місцеві жителі з радістю приймають туристів (надають житло, харчування та екскурсії мальовничими та історичними місцями). Тому, тут весело та цікаво буде усім, незалежно від віку та вподобань.»
 
Віка
«Відпочивала в Шарм-ель-Шейху»
 
 
Наталя
«Планую відпочити у Туреччині (Мармаріс) або поїхати в тур Європою. Якщо ж, не вийде реалізувати ці плани, то поїхати в санаторій в Трускавець.»
 
Вікторія
«Нам з чоловіком дуже подобається активний відпочинок, дізнаватися щось нове, відвідувати різні місця. Останнього разу ми побували у дуже мальовничому місці – Замок Девін, Братислава. Така краса навкруги, що неможливо було намилуватися, заворожуючий вид з вершини замку, сполучення двох рік, навколо гори. Вхід коштує лише 5 євро, на території знаходиться фонтан з питною водою, розважальний майданчик, туалет. Біля замку є кафе, де можна спробувати різні смаколики. Такі місця варті вашої уваги.»
 
***
 
Анастасія
«В квітні відпочивала на Кіпрі і збираюся в тур Європою.»
 
***
***
 
Стас
«Ще не визначився, де проведу відпустку. Але це точно буде не в Україні, роздумую над Туреччиною або тур Європою.»
 
Наталя
«Відпочивали сім’єю в Туреччині.»
 
 
Оксана
«Відпустку провела в Єгипті. Враження не однозначні. В готелі чисто, а в місті багато сміття. Культура дуже відрізняється від нашої: діти невиховані, постійно кричать, в ресторані їх садять на стіл в памперсах або вони ходять по столах. Ціни не дуже приємні, але тут головне вміти торгуватися і причому всюди. Єдине, що справді класне – це море. Але, все залежить від готелю, в якому ви відпочиваєте.»
 
Паша
«На жаль, ще не відпочивав. Але, якщо буде можливість, хочу поїхати в Австрію на лижі. Там є льодовик, на якому можна кататися і влітку.»
 
Віка
«Мрію про море та відпочинок. Точно ще не знаю, як проведу відпустку, адже саме зараз з подругою її плануємо. Але точно впевнена, що у такій компанії відпочинок пройде на «Ура».
 
Аліна
«Для мене найкращий відпочинок – це відпочинок в горах. Там я відчуваю себе особливо спокійно, зважаючи на надактивне сьогодення. Тому, в планах вкотре відвідати наші Карпати. Чоловік більше любить плавати, тому, якщо все складеться – Одеса нас чекає також. За щасливим збігом обставин, я виграла подорож до Австрії та Будапешту. Тому, в кінці літа будемо відкривати для себе нові кордони.»
 
 ***
 
Олена
«Особисто я люблю різний відпочинок: засмагати на пляжі,  відвідувати цікаві екскурсії та відпочивати в горах. Проте, ще незнаю як проведу свою відпустку. Поки, що мала змогу відпочити на Базальтовому озері. Смарагдова водичка, ліс навколо та хороша компанія – найкращий спосіб відволіктися від буденних справ.»
 
 
Отож, неважливо, де ви проведете свою відпустку, головне з ким. Адже, ми самі створюємо свій настрій.