Всі знають цікаві способи як загадувати бажання в новорічну ніч, але що робити якщо Новий рік ще не скоро? Як правильно загадати бажання, щоб воно точно здійснилося?

 Пам'ятайте, як в дитинстві, ви сильно-сильно заплющували очі, стискали кулачки і уявляли своє заповітне бажання? Силі дитячої віри в диво можна тільки позаздрити! Згадайте ті відчуття і щиро попросіть того, чого дійсно хочете.

Просіть зараз. Бажання потрібно промовляти в теперішньому часі, а не в майбутньому. Уникайте слів "хотілося б ...", "якби ...", такі непевні формулювання заборонені!

Формулюйте конкретно. Бажання повинно бути конкретним і чітким, без "води" і розмитих фраз. Чим чіткіше буде сформований посил, тим імовірніше, що він буде правильно витлумачений Всесвіту.

Читайте також: 5 джерел удачі і позитивної енергії у вашому домі

Візуалізуйте своє бажання, закрийте очі і уявіть, що воно здійснилося, відчуйте емоції і почуття, які ви відчуєте від його виконання. Не бійтеся своїх емоцій, радійте щиро, ніби бажання - це вже реальність, а не мрія.

Озвучте спосіб реалізації. Дуже важливо продумати і проговорити те, як буде реалізовано ваше бажання. Потрібно правильно формулювати посил у Всесвіт, інакше ваше бажання може бути неправильно витлумачено. Наприклад, "Хочу відпочити і виспатися, провести час на сонячному узбережжі в компанії коханого чоловіка, пити коктейлі і загоряти ...". Чим більше буде подробиць, тим краще!

Якщо ви залишите тільки "Хочу відпочити і виспатися", то з легкістю можете опинитися вдома на дивані з температурою під 40, ось тоді і виспитеся, і відпочинете. Тому озвучуйте спосіб реалізації якомога ширше.

Вірте в його виконання. Якщо ви не вірите у виконання свого бажання, то не варто і загадувати. Ваша віра повинна бути міцною і непохитною, тут не повинно бути місця сумнівам.

Не вживайте частку "не". Ніколи не вживайте в своєму бажанні "не", це негативна частка, Всесвіт її не почує і сприйме ваше бажання зовсім навпаки. Наприклад, ви загадаєте: "Хочу ніколи не хворіти", а Всесвіт почує: "Хочу хворіти". Тому краще попросити так: "Хочу бути здоровим!".

Читайте також: Що не можна робити вагітним: народні прикмети

Складіть план. Розпишіть кроки, які приведуть вас до виконання бажання. Іноді, все здається настільки просто, якщо розкласти на невеликі завдання, тоді і мета стає ближче, і спосіб реалізації знаходиться сам собою.

Не бійтеся мріяти, загадувати бажання і щиро вірити в їх виконання. Звичайно, нічого не дається просто так, тому для виконання своїх бажань потрібно докладати зусиль, а Всесвіт вам в цьому обов'язково допоможе, не сумнівайтеся.