Багато людей вірять, що астрологія впливає на різні аспекти їхнього життя. І навіть стиль інтер’єру можна обирати відповідно до вашого Знаку Зодіаку.

 Овен

Цей вогненний знак Зодіаку любить в інтер'єрі помірність і екстравагантність. Не зайвими будуть мобільні і унікальні речі, які не перевантажують загальну картину.

Телець

Для земного знака Зодіаку важлива практичність і зручність в оформленні квартири. До цього процесу Тельці підходять дуже уважно, так як кожна річ повинна бути зручною і функціональною.

Як вибрати свіжі яйця: 6 підказок для господині

Близнюки

Це дуже активний і не терплячий знак Зодіаку. Тому, для повітряних Близнюків в інтер'єрі важлива мобільність, так як вони люблять постійно все переставляти, доповнювати різними аксесуарами і міняти під настрій.

Рак

Водяний знак любить в дизайні багато різноманітної фактури. Меблі, поверхні і різні предмети інтер'єру повинні бути приємними на дотик. Тому Раки доповнюють свою квартиру пухнастими пледами, дерев'яними меблями та іншими цікавими речами.

Лев

Представники вогняного знаку Зодіаку люблять розкіш, це стосується і будинку. Леви часто вибирають для дизайну великі дзеркала в фігурних рамах, меблі з оббивкою з благородних тканин і дорогий декор.

Сприятливі кольори по фен-шуй для кухні, вітальні та спальні

Діва

Для цього знака Землі важливо, щоб інтер'єр був якомога більше наповнений речами ручної роботи, екологічними матеріалами і природними поєднаннями кольорів.

Терези

Цей знак Повітря віддає перевагу затишку, який можна побачити в органічному і ненав'язливому образі для оформлення інтер'єру. Терези вибирають світлі відтінки і витончені меблі.

Скорпіон

Це дуже імпульсивний водний знак, який вважає за краще оригінальний дизайн, і докладає максимальних зусиль щодо забезпечення незвичайних умов в інтер'єрі. Практичність для Скорпіонів стоїть на другому місці. 

Як перевірити чи підходите ви один одному: сумісність закоханих

 Стрілець

Вогняний знак Зодіаку любить подорожі, і постійно наповнює свій інтер'єр дивовижними і екзотичними предметами. У дизайні квартири Стрільців можна знайти різні поєднання кольорів, які приємні для очей.

Козеріг

В інтер'єрі люди, народжені під знаком Козерога, вважають за краще використовувати масивні предмети, якісні матеріали, і досить часто прикрашають інтер'єр антикваріатом і артефактами.

Водолій

Для цього знаку Повітря буде важливо в дизайні якомога більше неординарних речей, конструктивних елементів і стриманий, але функціональний декор. Водолії воліють наповнювати інтер'єр нетрадиційними фактурами і текстурами.

Риби

Водяний знак Зодіаку воліє в дизайні легкість і елегантність, тому використовує в ньому округлі форми і м'які поєднання кольорів. В інтер'єрі Риби люблять креатив, завдяки ретельно підібраним дизайнерським аксесуарам.

На яких речах ні в якому разі не можна економити