Вибір дружини або чоловіка є визначальним для нашого подальшого життя. Існує безліч способів перевірити чи підходите ви один одному: нумерологія, астрологія і натальні карти, карти таро і ведичні руни, збіг по іменах і датах і т.д.

 Кожному з нас хочеться вірити, що наш улюблений чоловік і є та сама споріднена душа, з якою можливий духовний союз, романтичне кохання, емоційна близькість і єдність на довгі роки. Вивести ідеальну формулу кохання намагалися вчені в усі часи. Визначити сумісність двох людей за датою народження можна за допомогою Квадрата Піфагора.

Для того, щоб скласти Квадрат Піфагора і дізнатися наскільки великі шанси на міцні і гармонійні відносини в парі потрібно:

Записати дві повні дати народження - свою і партнера. Наприклад, 15.06.1990 та 09.02.1987.

Скласти цифри кожної дати народження поки не вийде однозначне число: 15.06.1990 (1 + 5 + 0 + 6 + 1 + 9 + 9 + 0 = 31 = 3 + 1 = 4). Тобто число першої дати народження - 4. Другий результат 09.02.1987 (0 + 9 + 0 + 2 + 1 + 9 + 8 + 7 = 36 = 3 + 6 = 9). Отримуємо число 9.

Складаємо таким же чином два цих результати 4 + 9 = 13 = 1 + 3 = 4. Тобто число сумісності пари 4.

Найпривабливіші жіночі імена за версією чоловіків

Тепер залишилося подивитися результат сумісності:

1 - відмінна сумісність. У цій парі панує взаєморозуміння і підтримка, а також спільні інтереси і схожий погляд на світ. Всі шанси на довгі і міцні стосунки в тому випадку, якщо ви не будете шукати недоліки в партнері і станете приймати його таким, яким він є.

2 - хороша сумісність. Ваші шанси на гармонійні відносини досить великі. Не виключені і сварки, які будуть змінюватися бурхливими примиреннями. Будьте уважнішими до партнера, приділяйте час для того, щоб побути удвох, щоб побут не витиснув романтику з ваших відносин.

3 - середня сумісність. У вашій парі дуже багато залежить від вас, вміння разом долати труднощі і йти на компроміси. Якщо ви готові разом працювати над відносинами, цілком можете відсвяткувати «золоте» весілля.

4 - ви абсолютно різні люди, з різними поглядами на життя, характерами і переконаннями. Але ж кажуть, що доля з'єднує протилежності. Спробуйте, можливо у вас вийде знайти точки дотику.

У якому віці чоловіки та жінки почуваються найщасливішими? І чому?

5 - контрастні взаємини. Швидше за все, відносини у вашій парі дивують оточуючих, так як назвати їх традиційними досить складно. Але вас це не дуже хвилює. Ви абсолютно різні, але при цьому, прекрасно доповнюєте один одного. 

6 - шукайте порозуміння. Побудувати відносини і бути щасливими в такій парі можуть тільки емоційно зрілі люди, які прагнуть до спільного духовного розвитку.

7 - щасливий союз. Ви прекрасно підходите один одному, у вашій парі є розуміння, повага, підтримка і любов. Постарайтеся не розгубити, а примножити все це з роками.

8 - неоднозначне поєднання. Ваше щастя - у ваших руках. Проявляйте розуміння один до одного, не втрачайте повагу. Не намагайтеся змінити партнера і давайте йому право на особистий простір.

9 - складні взаємини. Легкими відносини в такій парі не будуть, при цьому спільне майбутнє цілком реально. Головною умовою є любов і бажання обох партнерів бути разом.

Чому мріяти варто саме перед сном?