У Городоцькому виправному центрі страйкують засуджені. Сьогодні вони не вийшли на роботу. Мовляв, постійно терплять утиски від адміністрації закладу. Ніби останні не відпускають в'язнів додому на вихідні і не виплачують повністю зарплату. Засуджені звернулись до журналістів. Що з цього приводу думає керівництво центру, дивіться далі у сюжеті.

Не дозволяють виходити за межі закладу, тримають у неналежних умовах та порушують право на працю. Із такими аргументами почали страйкувати засуджені у Городоцькому виправному центрі №131. Розпочали безстроковий пікет. Та вимагають ...

Щоб потрапити у Городоцький виправний центр, наші журналісти написали запит Західного міжрегіонального управління пенітенціарної служби у Львів ще 25 січня. Однак відповіді останні не дали, на дзвінки не відповідали. Тому керівництво Городоцького виправного центру в середену нас не пустили. Але біля входу нам, не на камеру, вдалося поспілкуватися із засудженим Романом. Чоловік каже, тримають їх як у колонії.

Чоловік додає, затримані працюють на певних об'єктах, однак керівництво зарплати їм не дає, більше того не перечислює кошти на пенсійний фонд.

Та щоб уникнути бунту в'язнів, керівництво планує провести роз'яснювальні роботи та подати їх у текстовому варіанті.

Усі колективні звернення засуджених, направленні до установ, у які вони їх писали, підтверджує заступник прокурора Рівне нської області.

За його словами, відбувають засуджені покаральний термін у правильно облаштованому місці, який керується відповідними законами України. Тому, цей протест вважає недоцільним. Однак, засудженні так не думають. Не на камеру кажуть, будуть протестувати доти - доки не будуть почуті.

Читайте також:

В Олександрії озброєний злодій стріляв в поліцейського (ЕКСКЛЮЗИВНІ ФОТО)