Вихованці дитячих садочків облаштовують снігові споруди. Потім їх фотографують на надсилають до міського центру фізичного здоров'я населення "Спорт для всіх". Найкреативнішу та найпатріотичнішу фортецю оберуть переможницею. Як готуються дошкільнята до конкурсу, дізнавались наші журналісти.

Багато снігу, фарби та сміху. Ці малята беруть участь у конкурсі "Зимова фортеця". Старанно ліплять сніжки та розфарбовують свою споруду. Її будували цілим дитсадочком.

Іллі 5 з половиною років і він вже знає як треба правильно будувати фортецю. Головне - це вміти катати сніжки.

А ці малята вже взялися за фарби та старанно малюють.

Вихователь дитячого садочку каже, яскраві фарби - це яскраві емоції дітей. Розповідає, фортецю будували дуже весело та дружньо. У конкурсі вбачає лише плюси для розвитку малечі.

Завідувачка садочку погоджується, конкурс справді цікавий та корисний. Попри те що садочок спеціалізований, дітей варто привчати працювати у команді, домовлятися та спілкуватися між собою.

Попри вади зору, малечі вдається отримувати призові місця у конкурсі. Того року їхня фортеця отримала звання "Найкреативнішої". Цього року у конкурс додали ще кілька номінацій. Оберуть переможця після того як всі учасники надішлють звіти. Триватиме конкурс до лютого місяця.

Паралельно конкурс триває у всіх районах області. Навчальні заклади долучаються до конкурсів «Сніговик FEST» та "Зимові рекорди" залежно від вікової категорії.

Дивіться ще: 

У рівненському пологовому будинку виходжують дівчинку, яку покинула мама (ВІДЕО)