Правоохоронці розшукали трьох жителів села Серники, підозрюваних у розбійному нападі на жителів Рівненського району.

Відомо, що двоє рідних братів, 29-ти та 18-річні жителі села Обарів Рівне нського району, ввечері дев’ятого березня приїхали у Зарічне на власному автомобілі Opel Vivaro. Вони зустрілися зі своїм 27-річним товаришем, який підсадив до них у машину свого 21-річним знайомого, і утрьох вони поїхали до лісу поблизу села Коник. Там житель Зарічненського району сказав, що йому потрібно ненадовго відлучитися і він незабаром повернеться.

Поки жителі Рівне нського району чекали юнака, до мікроавтобуса під’їхав автомобіль, із якого вийшло троє невідомих у балаклавах та почали вимагати кошти. Під час конфлікту виникла сутичка, в ході якої один із них дістав ніж та наніс удар 29-річному чоловікові у ногу. Після цього нападники забрал сумку із майже 10 тисячами доларів США і зникли з місця події.

Оперативники карного розшуку завдяки камерам відеоспостереження встановили, що зловмисники пересувалися на автомобілі Opel Vectra, який належить місцевій громадській організації, а користувався нею той самий 27-річний знайомий потерпілих.

 

Чоловіка затримали, а за місцем проживання поліцейські вилучили у нього ножі, каміння бурштину-сирцю, а також травматичний пістолет без відповідних документів. За версією поліцейських саме він виступав організатором злочину.

Читайте ще: на Кореччині застілля між чоловіком та жінкою завершилося різаниною 

Крім того, правоохоронці розшукали інших двох 21-но та 22-річних жителів Серників, причетних до злочину.

Слідчі Зарічненського району повідомили усім трьох про підозру у вчиненні розбійного нападу. Сьогодні 15 березня, слідчі клопочуть суд обрати запобіжний захід тримання під вартою.

Санкція інкримінованої статті передбачає позбавлення волі строком від семи до 15 років.

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber