Як діяти у разі раптового нападу ворога у міських умовах демонстрували військові 80-ї десантної штурмової бригади. Показові виступи відбулися у самісінькому центрі Дубно. Таким чином військові хочуть популяризувати навчання на військову службу. Окрім, видовищних навчань, бійці продемонстрували зразки зброї та розповіли про навчання за контрактом.

Чіткі вказівки від заступника командира роти та злагоджена робота усієї бригади. Так, у самісінькому центрі Дубно військові 80-ї десантної штурмової бригади відпрацьовують дії екіпажа у разі раптового нападу ворога. Ситуація імітаційна, однак не менш видовищна.

Відпрацьовували як елемент ведення бою в місті, з метою якби агітаційною. ми хочемо просто людей, молодь зарекомендувати до військової служби, адже нам дуже потрібна молодь, потрібні воїни, - розповів заступник командира роти 80-ї десантної штурмової бригади Валерій Мозолюк.

У рамках заходу, бійці показують місцевим свої навички, вміння, демонструють зброю та розповідають про свої будні. Головна мета таких дійств - популяризація військової служби за контрактом.

Ця ідея виникла коли пару тижнів назад ми наших кандидатів відвозили на день відкритих дверей у 80 бригаду м. Львів. Дуже сподобалось і нам і хлопцям, і навіть дівчатам, які їздили з нами. Більший ефект дали такі заходи з точки зору агітації та популяризації військової служби, - говорить підполковник, начальник відділу рекрутингу та комплектування Рівне нського обласного ТЦК та СП Вадим Бусигін.

Агітаційні заходи в області тільки розпочали проводити, а перші результати вже є, кажуть військові. Відтак, з'явились охочі вступити на військову службу за контрактом. Щодо подібних заходів, то на Рівне нщині вони відбуватимуться впродовж тижня. Військові 80-ї десантної штурмової бригади відвідають Здолбунів, Рівне , Костопіль та Сарни.
 

Дивіться також: унікальна знахідка: поблизу Дубна знайшли поховання 17 століття

Будьте з нами: Telеgram Facebook Youtube Instagram Viber