Суддя Млинівського районного суду днями стала трендом соцмереж через свій яскравий макіяж та зачіску. Користувачі активно обговорювали зовнішність жінки. Та дізнавшись один із епізодів з життя судді, почали вибачатись за свої коментарі та видаляти глузливі повідомлення в її адресу.

Так, один із користувачів соцмережі ФБ написав: ""Декларація: Квартира в Млинові - 80 квадратів. Авто нема. Четвертий рік гасить якісь невеликі кредити. На початку 2000-х через якусь справу до неї в хату прийшли два виродки. Дванадцять колото-ножових ран заточкою. Ледь залишилася живою" - є така от інфа про цю суддю.

Але усіх непокоїть лише її зовнішність. Чесно скажу - моя мама теж не ікона стилю. Але це не привід. Якщо це правда і суддя чесна - то поставте себе на її місце і прикиньте чи захочеться після такої травлі нормально працювати.

Я прошу вибачення за лайки під постами з цим фото. Усе-таки фейсбук уміє розвертати еволюцію назад..."



pic

Як написало видання Вісник, ще у 2005 році на Аллу Бандуру у її власній квартирі напали двоє зловмисників. " Після дванадцяти колото-ножових ран працівника правосуддя врятувало лише одне – справжнє диво...Загалом, окрім побоїв, тіло потерпілої прийняло дванадцять ударів заточкою. Причому, після кожного такого удару зловмисник провертав гострий предмет, таким чином, вочевидь, намагаючись завдати ще більшого болю. А насамкінець, накривши голову потерпілої подушкою, один з нападників скерував: “Та кінчай її, вона вже хрипить...” Втім, перебуваючи у калюжі крові і відчуваючи, що ось-ось остаточно втратить свідомість, вольова жінка знайшла у собі сили, щоб вирватися від нападників і щосили покликати на допомогу. На щастя, сусіди почули крик і озвалися…" Нападників засудили до довічного ув'язнення.

Окрім цього, згадали про ще один епізод у професійній діяльності Алли Бандури. У 2016 році Млинівський районний суд засудив колишнього голову Ківерцівського районного суду Івана Підгорного до 5 років ув'язнення за одержання хабара.

Тим часом користувачі соцмереж реагують на історію по-різному: одні все ж вважають макіяж судді занадто яскравим, другі - вибачаються за глузливі коментарі, інші вважають, що більше скажуть дії судді, а не її макіяж чи зачіска.

pic



pic



pic



pic



pic