Близько 22.30 під час оформлення ДТП з потерпілими на вулиці Соборній, до патрульного автомобіля підійшов невідомий чоловік з закривавленим обличчям і намагався відкрити його. Інспектор вийшла до громадянина запитати, що сталось і він повідомив, що вбив свою дружину в одному з закладів і попросив, щоб йому дали пістолет застрелитись.

Чоловіка попросили лишатись на місці, але він почав тікати. Патрульний намагався обмежити пересування останнього, але той зненацька почав наносити йому удари кулаком по обличчю. З допомогою небайдужих громадян чоловіка затримали і застосовали спец засіб кайданки, на місце події викликали слідчо-оперативну групу. Капралу викликали швидку медичну допомогу, попередній діагноз: рвані рани губ.

Під час слікування з правопорушником, який справді мав інцидент в одному із закладів, після якого його дружину госпіталізували, він повідомив, що в квартирі залишилась дитина віком рік і 2 місяці. Патрульні з’ясували, де знаходиться дитина і в помешканні справді знаходився хлопчик без нагляду дорослих і плакав. Близько години патрульні доглядали дитину, поки не знайшли близьких родичів і не передали їм під опіку дитину. В той час матір дитини знаходилась в лікарні з важкими травмами, а батька затримали, оскільки він, ймовірно, причетний до вчинення тяжкого злочину.



pic



pic

Про це повідомляє патрульна поліція Рівного.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

У Рівному затримали чоловіка, який ледь не вбив дружину [ФОТО]

У Рівному чоловік порізав свою дружину та напав на поліцейського