Подарунки - частина нашого буття і культури. Деякі презенти особливо добре дарувати, адже вони привертають щастя і благополуччя в будинок.

Як мінімум, 7 різних подарунків здатні принести їх одержувачам благополуччя, любов, мир і достаток, тому візьміть собі на замітку, які презенти краще дарувати дорогим вам людям, не зашкодивши ні їх енергетиці, ні своїй. Адже деякі варіанти подарунків можуть завдати шкоди як дарувальнику, так і одержувачу.
 
Відомо, наприклад, що подругам не варто дарувати тарілки (існує повір'я, що ви з таким подарунком перенесете одержувачу свої прикрощі та біди), а годинник - не найкращий презент для коханої людини (кажуть, що піднести годинник в подарунок - це наблизити розставання).
 
7 подарунків, котрі приваблюють щастя, любов і благополуччя
 
1. Квітка в горщику: якщо її подарувати щиро і від душі, то вона принесе одержувачу мир і достаток в будинок.
 
2. На весілля піднесіть мішечок із зерном: такий презент стане оберегом сімейного благополуччя і щастя, а молодята будуть жити в мирі і достатку.
 
3. Свічки (воскові або парафінові), будучи символом домашнього вогнища, розпалять вогонь любові в будинку, господарі якого отримали цей презент.
 
4. Нове взуття, подароване перед поїздкою, зробить її вдалою, легкою і прискорить повернення додому.
 
5. Глиняний посуд, подарований на новосілля, принесе достаток в нове житло, а життя домочадців буде щасливим.
 
6. Якщо жінці подобається якийсь чоловік, то йому слід піднести в подарунок шарф, щоб викликати відповідні почуття. А якщо чоловік закоханий в дівчину, то їй краще подарувати гребінець.
 
7. Щоб залучити в життя молодої дівчини завидного нареченого, її заміжня подруга може подарувати їй рушники.