Кожна хвилина на вагу золота. Про це, як ніхто інший, знає 42-річний Василь Редька. Житель Нового Корця щомісяця проходить хіміотерапію. Нині у чоловіка паралізувало ноги. Ходити не може. Пересувається тільки на інвалідному візку. Родина хворого бореться за життя до останнього. Однак грошей на лікування бракує.

Від часу аварії на Чорнобильській АЕС минуло 30 років. Однак, про трагедію великого масштабу досі не забули. 42-річний Василь Редька з 2009 року працював машиністом екскаватора у зоні відчуження на будівництві саркофагу АЕС. Щороку спеціальні медичні обстеження. Та вже у 2013 році чоловіку довелося покинути роботу.

Василь Редька змінив роботу. Періодично обстежувався у Корецькій районній лікарні. А вже восени 2015 року довелося звернутися в Рівне нську обласну лікарню.

Нині чоловік не може ходити. Пересувається тільки в інвалідному візку. Раз у півтора місяці проходить хіміотерапію у гематологічному відділені Рівне нської обласної клінічної лікарні.

Через важкий стан чоловік не працює. Тож фінансові клопоти лежать на плечах дружини. У їхньому будинку завжди гамірно, розповідає Тетяна Редька. Разом з ними живуть двоє дітей, а також онучка. Утримувати сім'ю самостійно не можуть. Заощадження вичерпалися.

Наймолодшій донці 6 років. Вся родина сподівається, що на свято першого дзвоника за руку її поведе саме батько. Тож усі небайдужі можуть допомогти здійснити маленьку мрію великої сім'ї.

Картка Приват Банку:5167 9872 0395 3027 на ім'я Редька Василь Віталійович тел. 096 688 29 42