Прогулянки на сонці, влітку повинні завжди бути із прикритими головами. Особливо дитячими. Тепловий та сонячний удари не рідкість, тому варто бути уважними у цьому питанні. Нині різноманіття головних уборів для дітей величезний. Що обрати: косинку, панамку чи бейсболку - розбираємося далі.

Бейсболка



pic

Безумовно - стильно та гарно. А нині окрім стразів, блискіток ще й герої улюблених мультфільмів на них знайдете. Плюс у захисті очей від сонця, завдяки козирку. Мінус - для малюків останній заважає. МАлюки його зачіпають руками, падають та й дратують малечу. В результаті можете отримати повну відмову одягати його. Другий мінус - відсутність полів довкола голови - шия та боки обличчя неприкриті від сонячних променів. Все-таки бейсболка - декоративний аксесуар, аніж предмет, що захистить від сонця.

Панама



pic

Найбільш універсальний головний убір. Виготовлена із бавовни, із широкими полями вона захистить не лише обличчя, а й подекуди й плечі дитини. Можна із зав"язками, гумочками під підборіддя та ін., аби вона не злітала з голови. Зупиніть вибір на натуральних матеріалах - вони "дихаючі", голівка не пітніє і малюк почувається комфортно.

Косинка

Універсальне рішення для найменшеньких. Під підборіддя, ззаду на голівці, на кшталт бандани - варіацій чимало. Зручно "сидить" на голові, не закриває малюкові вид та не злітає. В маминій сумочці займає мало місця, завжди "під рукою". Варто пам'ятати - вона не закриває обличчя, а тому почервоніли щоки на носики можуть на вас очікувати.



pic

Гарного вибору та приємного відпочинку!