На ринках Рівного активізувалися продавці штучних квітів ті іншої так званої поминальної атрибутики. Ціни високі, але люди купують квіти та вінки, аби у поминальну неділю прикрасити ними могили рідних.

На ринку - гаряча пора! Естафету у продавців яєць та пасок перехопили торговці квітами та вінками. Адже триває поминальний тиждень. Люди кажуть, ціни хоча й кусаються та й вінків потрібно купити. Продавці ж переконують - ціни цьогоріч не піднімали.

Кажуть, якщо минулоріч прибуток мали, то зараз - аби відбили затрати на крам. А щоб зацікавити будь-якого покупця — товар мають і по 2 гривні і по 60. Хоча біля рівненських кладовищ на ті ж квіти - інша ціна. Тому гарний букет на могилу не всім по кишені.

Але люди все одно купують, бо могили до Провідної неділі треба прикрасити. А за благоустрій кладовищ міста вже подбали комунальники.

До комунальників долучилися і транспортники. Аби кожен зміг дістатися до кладовища Нове у поминальну неділю з 6 ранку до 10 вечора туди курсуватиме 250 маршрутних таксі. Очікується, що цього дня їхніми послугами скористається близько 75 тисяч людей.