Фінал конкурсу "Міс Рівненщина 2010" - позаду. Але для тих, кому не пощастило потрапити на шоу, не все ще втрачено. Повну відеоверсію можна буде побачити і на Першому місцевому, і в Інтернеті.

Учасниць конкурсу "Міс Рівне щина" цьогоріч обирали з майже трьох сотень красунь. Двадцятка фіналісток два місяці готувалась до фінального шоу.

Важко в навчанні — легко у бою. Завдяки довгим тренуванням – блискучий виступ на фіналі конкурсу. Красуні дефілювали у сценою у презентаційному виході, у купальниках, вечірніх сукнях. Навіть рок-н-рол танцювали з акробатичним трюками. Більше достойних учасниць конкурсу — важче вибір.

Впродовж двох місяців відвідувачі інтернет сайту "Красуні Рівне нщини" обирали найрозумнішу дівчину. У підсумку титул "Міс "ОГО" здобула Калапсі Арутунян. Дівчина стала також другою віце-міс Рівне нщини. Свою переможницю обрали і глядачі конкурсу. Нею стала Олена Кузнецова, а Віра Кондратюк стала "Міс "Рівне 1". За рішенням журі титул третьої віце-міс – виборола Ірина Перетятко, першою віце-міс стала Ольга Стасюк. Найкрасивішою дівчиною Рівне нщини обрали 16 річну Дарину Сачук. Словом, таке шоу треба бачити наживо.