У світ вийшов одинадцятий номер літературно - краєзнавчого журналу "Погорина". Наклад - усього 500 примірників, але літературної цінності видання це анітрохи не применшує.

Одинадцятий номер літературно - краєзнавчого журналу "Погорина" має 500 сторінок. Вмістив 60 творів 50 авторів Рівне нщини. Більшість з них про літературу, мистецтво, краєзнавство, не обходиться і без романів та трилогій. Вже стало доброю традицією друкувати у журналі маловідомі раритети. Тобто твори та книжки, які з певних причин не виходили на широкий загал. У цьому номері такими є дорожні записи Уласа Самчука.

Журнал має 23 рубрики. Одна з яких — гумор. Активним дописувачем її є Юрій Береза. Висміює письменник як буденне життя, так і політиків та відомих діячів.

Фінансується видання журналу з обласного бюджету. Депутати вже вкотре не поскупились кількома десятками тисяч гривень задля друку журналу. Кажуть, все заради освіченості молоді. Адже всі 500 примірників 11-го номеру "Погорини" будуть передані у бібліотеки та навчальні закладам.