Погодьтеся, зимовий відпочинок є не менш яскравим та різноманітним ніж літній. Тільки уявіть собі:жовто-багряні кольори осені, сніжні вершини, свіжий аромат смереки, або ж лагідне море екзотичних країн – хіба не казка? (*Звертайтесь у офіс за адресою: Проспект Миру, 7 тел. 0980071700, 0996350800 та підписуйтесь на нашу сторінку у ((https://www.facebook.com/chasmandriv?pnref=lhc)(Фейсбук)) і ((https://vk.com/chasmandriv)(ВК)), де можна отримати чимало корисних порад, та переглядайте відео на ((https://www.youtube.com/channel/UCiktcWzZKNVBDi-T-4XHiLA)(Youtube))*)

Частина туристів, що отримують відпустку в зимовий період, заздалегідь підшукують такі країни, де відпочинок в зимовий час дозволяє повернути для себе літо і насолодитись теплим сонцем і прекрасними піщаними пляжами.

pic

pic

Інші ж надають перевагу зимовому відпочинку на гірськолижних курортах, де можна поєднати адреналінові гірські спуски з відпочинком у розважальних центрах, дискотеках та затишних ресторанах. А хтось просто любить пройтися старенькими вулицями европейських столиць і відчути запах свіжої ранкової випічки Парижу.

Туристична агенція «Час мандрів» з радістю допоможе Вам організувати незабутній відпочинок взимку на будь-який смак. 

Варто зауважити, що зимовий відпочинок, як і відпочинок в будь-яку іншу пору року, має свої очевидні переваги. Якщо взимку Ви хочете надолужити прогаяне літом, тобто, поніжитись на сонячних піщаних пляжах, то кращою пропозицією зимового відпочинку на морі є Єгипет і ОАЕ. Щоб поєднати активний зимовий відпочинок на морі з цікавою екскурсійною програмою, можна скористатися комбінованими турами. Туристична агенція «Час мандрів» окрім цього пропонує відпочинок в зимовий період для сімей з дітьми. В цей час парки розваг Європи радо зустрічають маленьких відвідувачів. Також для дітей-школярів оптимальним варіантом будуть Карпати з їх різноманітними гірськолижними трасами, а також із казковими легендами. Для них це буде незабутній відпочинок на зимових канікулах.

pic

«Наша агенція пропонує зимовий відпочинок в Європі за значно зниженими цінами, ніж влітку, особливо ми слідкуємо за гарячими пропозиціями або акціями на певні туристичні пакети, спеціально розроблені для туристів, саме під їхні запити» - коментує директор Олександра Харитонюк.

pic

Тож, звертайтесь до професіоналів туристичної агенції «Час мандрів», що неодмінно запропонують Вам дивовижні місця зимового відпочинку не тільки у Європі, але й в усьому світі: пляжний відпочинок взимку, кращі гірськолижні курорти України та світу, новорічна ніч у найвідоміших містах Європи здатні перетворити Вашу зимову відпустку у справжню казку. 

pic

І пам’ятаймо, життя - це книга, і хто не подорожує, читає лише одну сторінку. Туристична агенція «Час мандрів» залюбки реалізує приємний відпочинок для Вас і Ваших близьких у будь-який куточок світу - наповніть життя враженнями і часом мандрів. Телефонуйте і замовляйте екскурсійні тури осінню, взимку в Україні та за кордоном і менеджери «Час мандрів» з радістю зустрінуть Вас.

Звертайтесь у офіс за адресою: Проспект Миру, 7 тел. 0980071700, 0996350800 та підписуйтесь на нашу сторінку у Фейсбук і ВК, де можна отримати чимало корисних порад, та переглядайте відео на Youtube.