Понеділок: 01.03.10 Електричок поменшає Через нерентабельність приміських перевезень Львівська залізниця минулоріч зазнала збитків на понад 500 мільйонів гривень. Тож цього року потяги на непопулярних напрямках можуть зникнути взагалі.
Вівторок: 02.03.10 Обласній дитячій лікарні потрібні апарати штучної вентиляції легень Для виходжування недоношених діток. Придбати хоча б один спробують волонтери акції „Почуйте всі”, звісно за допомоги небайдужих рівнян. Упродовж травня кошти збиратимуть до спеціальних скриньок в установах міста, а на завершення акції - і просто на вулицях.
Середа: 03.03.10 Старовинні технології рятують сучасну екологію Перший будинок із соломи з'явився на Рівне нщині , в Острозькому районі. І не останній, - певні ентузіасти екобудівництва. Бо в епоху інформаційних технологій люди дедалі частіше тікають від цивілізації і тягнуться до витоків. "Шевченківську" хатку на новий лад вже бачив Ігор Шумик.
Міг бути льотчиком, а став фотохудожником Олександр Майструк демонструє чергову виставку своїх напрацювань за останні 5 років. В експозиції сотня світлин, чи не усі - портрети, обличчя рівнян, відомих і не дуже. Відшукати свій фас чи профіль в експозиції спробували і наші кореспонденти.
Четвер: 04.03.10 Життя дитини коштує немалих грошей Курс лікування одного маленького пацієнта онкогематології обходиться в середньому у 200 тисяч гривень. Батьки хворих діток витрачають останні копійки, але й цього буває замало. Тому остання надія - на допомогу небайдужих людей.