Інформаційний підсумок головних подій Рівненщини за тиждень

Понеділок 15.02.10: Життя дитини ціною у двісті тисяч гривень

В онкогематологічному відділенні обласної дитячої лікарні нині на стаціонарі 12 маленьких пацієнтів із важкими діагнозами. І дві третини їхніх недуг - виліковні, ось тільки препарати надто дорогі. Батьки онкохворих дітей по копійці збирають гроші на лікування, а безцінний час невпинно спливає.


Вівторок 16.02.10: Міські чиновники труднощів не бояться

Тим більше, коли боротися треба не зі снігом, а з рівнянами. Будівництво Метрограду знову викликало хвилю протестів. Тепер на барикадах мешканці Соборної, між чиїми будинками має бути вихід із підземки. Люди бояться, що їхні помешкання будівництва не переживуть. Чиновники втішають: не впав театр - не впадуть і будинки. А Метрограду бути - і все тут!


Середа 17.02.10: В Україні діє лише один закон - закон природи

Наближення весни вже відчули мешканці горішніх поверхів. Зі стріх вода капає просто у квартири! В комунальників до чищення дахів руки не доходять, тож із повінню в оселях люди борються самотужки.


Четвер 18.02.10: Задарма, але немає

Кабмін продовжив дію своєї постанови про безоплатну приватизацію землі. Тож державні акти на землю й надалі видаватимуть безкоштовно. Коли видаватимуть. Поки що від початку року жодного акту оформлено не було.