І вас обов'язково прочитають. На Рівненщині побачив світ новий літературно-науковий альманах із символічною назвою. "Шухляда" даватиме шанс молодим авторам, щоб їхні наукові та художні опуси не пилюжилися у шухлядах робочих столів і знайшли свого читача. Сторінки першого випуску вже гортала Ольга Міхньов.

Все написане — у Шухляду! Під такою назвою на Рівне нщині вийшов перший літературно-науковий альманах. Друкуватися там можуть усі, хто має талант і пише прозу, поезію та наукові роботи.

Альманах не виник сам по собі. Ідея створення такого видання зародилася у голові поетеси та засновника-керівника молодіжного літературно-мистецького об'єднання "Шухляда" Олени Черніговець.

Автор ідеї зазначає, що шухляда уособлює не лише накопичені твори, й потаємні речі, що відкриваються на сторінках альманаху. Тож планують і надалі у виданні друкувати молоді таланти, аби їхніми доробками дивувати світ.

Перший стос "Шухляди" вийшов тиражем в понад тисячу примірників. Альманах зможуть почитати у бібліотеках Рівне нщини. То ж незабаром, кажуть його автори, видання стане товстішим. Головне, закликають, пробудити у талановитої молоді бажання писати на сторінки альманаху, а не ховати свої творіння у шухляду столу.