Три розбиті автомобілі — перші жертви летючих бурульок у Рівному. Крига впала просто на транспорт, припаркований у дворі офісного центру. Водії вимагають компенсації від закладу, адміністрація киває на погоду. Обережно: відлига! - наочне застереження від Ольги Міхньов.

Приїхали на роботу — припаркувались біля офісного центру. Уже за кілька годин власники трьох автівок забули про поточні справи — крига, що звалилася з даху будівлі понівечила їх транспорт.

Жодних застережень про небезпеку на стоянці не розміщено. Та й машини знаходилися за п'ять метрів від приміщення. Тож ж таких наслідків навіть не очікували.

Жоден з автомобілів не застрахований. Власники очікують, що адміністрація офісного центру витрати за ремонт візьме на себе. Менеджер-адміністратор радиться з львівськими власниками будівлі.

Арбітром на місце пригоди, постраждалі викликають дільничного інспектора — щоб той зафіксував випадок. Адже планують відстоювати свої права законним шляхом. І хоча збитки немалі, самі ж водії кажуть — добре, що хоч обійшлося без людських жертв.