У колишніх приміщеннях розважальних закладів тепер продають одяг. Міські чиновники не проти. Кажуть, хоча й бюджет постраждав через заборону грального бізнесу, але це не проблема. Головне, що рівняни не програють грошей.

Секонд-хенди у приміщеннях колишніх залів гральних відкрилися нещодавно. Та популярністю вже користуються. Клієнтів щодня більшає, розповідають продавці. І люди радіють, що зали гральних автоматів нарешті зачинили.

Клієнти секонд-хендів їх відкриттям задоволені. Кажуть, тут можна придбати хороші та недорогі речі. Адже дедалі більше людей не мають змоги купувати їх на ринках.

З моменту закриття залів гральних автоматів міський бюджет недоотримав п'ять мільйонів гривень, а обласний - дванадцять. Міські чиновники з цього приводу поки не переймаються. Кажуть, хай краще на місці колишніх залів будуть секонд-хенди, аніж приміщення порожнітимуть.

Чимало колишніх приміщень залів гральних автоматів нині шукають свого орендаря. Втім, є чимало хитрунів, які під прикриттям продовжують працювати. З метою припинення їх незаконної діяльності державна податкова служба проводить профілактичну операцію. І обіцяє: таких незаконних умільців у Рівному не буде.